Να κλείσει καλά τις πόρτες που επιχειρούν να ανοίξουν προς τη «δεξιά πολυκατοικία» επιχειρεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς θα επιστρέψουν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας άνθρωποι με τόσο λαϊκιστικό λόγο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, στον απόηχο του προσκλητήριου της ΝΔ για την ανασύνταξη της Δεξιάς με άνοιγμα σε όσους έχουν αποχωρήσει από το κόμμα.

Ο κ. Μητσοτάκης, αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα, ισχυρίστηκε ότι «δεν μπορούμε να καθόμαστε στα ίδια έδρανα με αυτούς που επέλεξαν να φύγουν για να δημιουργήσουν δικούς τους κομματικούς σχηματισμούς, βλάπτοντας την παράταξη».

«Κάποιοι από αυτούς που έφυγαν ωστόσο έκαναν καλό στην παράταξη, καθώς χρησιμοποιούν τον πλέον αναχρονιστικό και παλαιοκομματικό λόγο» πρόσθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σημειώνεται ότι με αυτόν τον τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιθανότατα να επιχειρεί να κλείσει τις πόρτες της Β’ Αθηνών, όπου και εκλέγεται, καθώς ορισμένα από τα ηχηρά ονόματα που έχουν ακουστεί για επιστροφή εκλέγονται στην ίδια περιφέρεια.

Το… αντάρτικο Μητσοτάκη στη γραμμή Μαξίμου έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά το κάλεσμα Βορίδη στον Γ. Καρατζαφέρη για να επιστρέψει στη Συγγρού, αλλά και του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος απηύθυνε σχετική έκκληση στους Πάνο Καμμένο, Χρήστο Ζώη και Βύρωνα Πολύδωρα…