Σκληρή κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα του διορισμού του Γιάννη Δαραβίγκα και της αποπομπής του από το Μάκη Βορίδη άσκησε ο Στέλιος Κούλογλου. Όμως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βγήκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA διαφωνώντας με τις απόψεις του γνωστού δημοσιογράφου.

«Πήρα τηλέφωνο μόνο και μόνο για να αναδείξω γιατί η χώρα αυτή έχει φτάσει μέχρι εδώ. Κ. Κούλογλου μην ανησυχείτε τη χώρα μας θα τη φτιάξουμε και θα την καμαρώσουμε. Μιλάμε για ένα ανύπαρκτο θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Πάντως, ερωτήθηκε και για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου αλλά και για τα δημοσιεύματα περί αρχικής του άρνησης για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. «Ουδέποτε έχω σχολιάσει παραπολιτικά», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα γραφόμενα στον Τύπο.

Πάντως, είπε: «Όταν σε καλεί ο πρωθυπουργός της χώρας και σου ζητάει με τιμή να αναλάβεις μία θέση, το κάνεις. Δεν έχεις δικαίωμα για την όποια προσωπική πικρία να μείνεις έξω από τη μάχη».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υποστήριξε ότι την ημέρα του ανασχηματισμού αρνήθηκε την πρόταση λόγω της συναισθηματικής φόρτισης αλλά θεώρησε ότι δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να πει όχι στον πρωθυπουργό.

«Κάναμε μία πολύ ειλικρινή συζήτηση. Δεν ξεχνώ ότι ο Αντώνης Σαμαράς με διόρισε. Η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.