«Η ανασυγκρότηση δεν πρόκειται να γίνει με κραυγές και ύβρεις»

Μαχαίρας για Ψαριανό: Δεν είδα κανένα «φως», γιατί είχε φροντίσει να σπάσει τις λάμπες


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2014
15:08
27/05/2014
«Η ανασυγκρότηση δεν πρόκειται να γίνει με κραυγές και ύβρεις»
loading

«Στη δημόσια ζωή, κάθε πολιτικό πρόσωπο εκτός από τις απόψεις του, μεταφέρει το ήθος και την αισθητική του. Όσοι μιλούν στο όνομα της Δημοκρατικής Αριστεράς και των αρχών της ας το έχουν κατά νου». Αυτά είπε σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Βήματος ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ο κ. Μαχαίρας, μετά τις δηλώσεις Ψαριανού ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Φώτης Κουβέλης από την ηγεσία της Αγίου Κωνσταντίνου, σημείωσε: «Η ανασυγκρότηση του χώρου μας δεν πρόκειται να γίνει ούτε με κραυγές, ούτε με ύβρεις. Θα γίνει μέσα από τις προβλεπόμενες δημοκρατικές διαδικασίες».

Και πρόσθεσε για τον Γρηγόρη Ψαριανό, «Εννοεί, φαντάζομαι, ότι η κατάσταση στη Δημοκρατική Αριστερά ήταν ιδανική και εγώ σκέφτηκα να την εκμεταλλευτώ... Εν πάση περιπτώσει... Ανέλαβα την εκπροσώπηση της ΔΗΜΑΡ σε μια δύσκολη περίοδο και εγκατέλειψα τη δημοσιογραφία γιατί ήθελα να συμβάλλω με τις μικρές μου δυνάμεις στην ανασυγκρότηση της. Θέλω να πω στον φίλο μου τον Γρήγορη ότι δεν είδα κανένα "φως", γιατί ο ίδιος είχε φροντίσει να σπάσει τις λάμπες...».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει