Πανηγυρικό είναι από χθες το κλίμα που κυριαρχεί στο εκλογικό κέντρο του Βασίλη Λαμπρινού, ο οποίος θα διοικεί από τον Σεπτέμβριο μετά την ανατροπή στο δήμο Ηρακλείου.

Για μία ενωμένη νέα δημοτική Αρχή κάνει λόγο ο Βασίλης Λαμπρινός σε δηλώσεις του ο οποίος ευχαρίστησε όλους εκείνους που τον στήριξαν και τον εμπιστεύτηκαν.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μας, τόσο αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους τη διακυβέρνηση του Δήμου για τα επόμενα πέντε δύσκολα χρόνια, όσο και εκείνους που έπραξαν το ύψιστο δημοκρατικό τους καθήκον τιμώντας άλλο συνδυασμό.

Έχοντας συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνουμε, δεσμευόμαστε να αναλώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να υπηρετήσουμε τις αξίες και τους στόχους που θέσαμε προεκλογικά. Η νέα δημοτική Αρχή θα είναι όπως ακριβώς υποσχεθήκαμε: Ανεξάρτητη, ενωτική, και συμμετοχική. Στην αίθουσα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα υπάρχουν ταμπέλες και χρώματα. Ενωμένοι θα κτίσουμε όλοι μαζί το Ηράκλειο του αύριο, με γνώμονα τις αρχές της νομιμότητας, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της ίσης μεταχείρισης. Ευχαριστώ την υπό τον κ. Κουράκη δημοτική Αρχή για το έργο που προσέφερε τα τελευταία 12 χρόνια στον Δήμο.

Και τέλος ευχαριστώ έναν προς έναν τους υποψηφίους για το εκλογικό επιτελείο της ανεξάρτητης “Δύναμης Πολιτών” για τις αξέχαστες εμπειρίες που μοιραστήκαμε και για το ύφος και το ήθος που έδωσαν με την στάση τους στον προεκλογικό μας αγώνα. Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Προορισμός μας: ένα πολιτιστικό, εμπορικό και τουριστικό κέντρο της Μεσογείου- το νέο Ηράκλειο! είπε.