Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατηγορεί την αντιπολίτευση για ψέματα και με tweet αναφέρει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει ρίξει τα τριπλάσια χημικά από όσα έχουν πέσει στο διάστημα της διακυβέρνησης από τη ΝΔ.

Από χθες, μετά τα επεισόδια έξω από το Εφετείο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, υπήρξε «χαρτοπόλεμος» κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα μεταξύ του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Χρήστους Σπίρτζη και του Νάσου Ηλιόπουλου.

Σήμερα με δύο νέες αναρτήσεις ο στο twitter ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρει αρχικά: «Στις διαδηλώσεις στην Αθήνα: 1ο επτάμηνο 2019. Διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Χρήση 2.135 δακρυγόνων-χημικών. Από Αύγουστο 2019 έως σήμερα (14 μήνες). Διακυβέρνηση ΝΔ. Χρήση 778 δακρυγόνων-χημικών».

Στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμπληρώνει: «Σε 7 μήνες ΣΥΡΙΖΑ 2.135. Σε διπλάσιο διάστημα ΝΔ, τρεις φορές λιγότερα χημικά. Και κουνάνε το δάκτυλο και λένε ψέματα και γράφουν ψέματα! Γιατί δεν μπορούν να αντέξουν μια σοβαρή, δημοκρατική αστυνομία! Γιατί εμείς δουλεύουμε, ώστε σε σύντομο μέλλον, να μην χρειάζονται χημικά!».