Την εκλογική συνεργασία τους με στόχο να φύγει η διοίκηση Μπουτάρη από τον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσαν ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Καλαφάτης και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μάτης.

Ο κ. Μάτης είχε αρχικά δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και στη συνέχεια απέσυρε την υποψηφιότητά του.

«Για πολλά χρόνια ο Χρήστος Μάτης αποτέλεσε μία υγιή και δυναμική φωνή στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, ως αντιπολίτευση και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη μέρα, ως διοίκηση αυτή τη φορά, θα συνεχίσει με τον ίδιο δυναμικό και υγιή τρόπο να τιμά τον δήμο και την πόλη της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Εντάξει» κ. Καλαφάτης. Και απευθυνόμενος στον κ. Μάτη υπογράμμισε: «Πάμε για να είναι μία πόλη Εντάξει, είσαι εντάξει και η πόλη μας αύριο θα είναι εντάξει».

«Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και εκείνο για το οποίο ήμουν πάντα βέβαιος είναι ότι ο Σταύρος είναι ένας έντιμος άνθρωπος και αυτό το οποίο λέει ότι θα κάνει το πιστεύει και θα προσπαθήσει να το κάνει. Η συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια είναι μία συμμετοχή για να αλλάξει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης. Η προσπάθεια του Σταύρου νομίζω ότι θα είναι μία προσπάθεια, η οποία στο τέλος θα ευοδωθεί και θα χαράξει μία νέα πορεία για τη Θεσσαλονίκη», επεσήμανε, από την πλευρά του, ο Χρήστος Μάτης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Εντάξει».

Ο κ. Καλαφάτης άσκησε κριτική στον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. «Τον ψάχνω και δεν τον βρίσκω», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως δεν έχει ανταποκριθεί στις εκκλήσεις του για προεκλογικό ντιμπέιτ, ενώ υπενθύμισε ότι τον κάλεσε και να περπατήσουν μαζί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, χωρίς να λάβει απάντηση. Ο υποψήφιος δήμαρχος είπε ότι δεν λειτουργεί με βάση τις δημοσκοπήσεις, έχει τη δική του ατζέντα για τα προβλήματα της πόλης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.