«Εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση ουσία της Δημοκρατίας»

Κεδίκογλου: Την αυτοπεποίθηση είναι εύκολο να τη χάσεις και δύσκολο να την κερδίσεις


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:07
28/03/2014
«Εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση ουσία της Δημοκρατίας»
1
loading

«Η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθηση είναι η ουσία της Δημοκρατίας» τόνισε ο Σίμος Κεδίκολγου, μιλώντας στο συνέδριο για τη δημόσια επικοινωνία και την εμπιστοσύνη των πολιτών σε εποχές κρίσης.

«Η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθηση είναι η ουσία της Δημοκρατίας. Είναι κρίσιμο για την Ευρωπαϊκή Ένωση να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ομιλία του στο συνέδριο με θέμα «Δημόσια Επικοινωνία: Επανακτώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών σε εποχές κρίσης» που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

«Την αυτοπεποίθηση είναι εύκολο να τη χάσεις και δύσκολο να την κερδίσεις» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τα ακραία και εθνικιστικά στοιχεία που ανεβάζουν τα ποσοστά τους στην Ευρώπη.

Ο κ. Κεδίκογλου μίλησε για τις τεράστιες θυσίες της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα που αρχίζουν να εμφανίζονται. «Η ίδια η αγορά που μας εξώθησε στην κρίση είναι η ίδια που τώρα μας εμπιστεύεται. Αυτή η βελτίωση της οικονομίας πρέπει να περάσει στους ανθρώπους στην καθημερινότητα» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των νέων απέναντι, όχι μόνο στις κυβερνήσεις, αλλά και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Χωρίς τους πολίτες η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει νόημα» τόνισε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Juanjose

    Εμένα θα μου κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη αυτή η πολιτεία που θα σε κλείσει πίσω από τα κάγκελα, αρχιψεύταρε!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει