Σφοδρή επίθεση κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος που αποκάλυψε ότι ουδέποτε υποστήριξε τον κ. Τσοχατζόπουλο σε εσωκομματικές διενέξεις του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στη δικαστική έρευνα για τα εξοπλιστικά προγράμματα, ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στα μικρόφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM, ανέφερε ότι αν είχε αντιληφθεί όσα έχουν έρθει τώρα στο φως θα έθετε ζήτημα παραμονής του στο κυβερνών κόμμα!

«Τον Άκη Τσοχατζόπουλο δεν τον είχα υποστηρίξει σε τίποτα. Ούτε για θυρωρό των γραφείων του ΠΑΣΟΚ δεν θα τον ψήφιζα, για μια σειρά από λόγους, που δεν ήταν πάντοτε λόγοι νομιμότητας. Ουδέποτε τον έχω υποστηρίξει» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ άφησε αιχμές για στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν τον πρώην υπουργό αναφέροντας πως:

«Υπάρχουν προσωπικότητες αυτή την στιγμή που είναι κολλητές με τον Άκη. Που κάνουν δράματα και αγωνίζονταν υπέρ του Άκη».

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «μ…ς» τις απόψεις Τσοχατζόπουλου πως ευθύνες για τα εξοπλιστικά έχουν και τα τότε μέλη του ΚΥΣΕΑ.

Όπως δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «όλοι όσοι απαρτίζουν το Συμβούλιο δεν έχουν ούτε την εξουσιοδότηση, ούτε σε τελική ανάλυση την ευθύνη να πάνε κόντρα σε συγκεκριμένες εισηγήσεις του εκάστοτε υπουργού Εθνικής Άμυνας».