Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποβλήθηκε φέτος στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, η ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για το έτος 2019. Την έκθεση υπέβαλε η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου.

Όπως σημειώνεται στη συνοδευτική επιστολή και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα υποβληθεί και διά ζώσης μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, ο κ. Τασούλας θα διαβιβάσει την Έκθεση στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων προκειμένου να ενημερωθούν οι βουλευτές-μέλη των εν λόγω επιτροπών για το περιεχόμενό της.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είναι αρμόδια για την εποπτεία της εφαρμογής της νομοθεσίας που αφορά την κεφαλαιαγορά, ενώ συμμετέχει και στη διαμόρφωση του θεσμικού πλαισίου που άπτεται του αντικειμένου της σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.