Στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Το τετ-α-τετ των δύο πολιτικών ήταν πολύ χαλαρό, ενώ και οι δύο μίλησαν στον ενικό. Ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον πρωθυπουργό «Πότε επέστρεψες;» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντάει «Χθες το βράδυ».

Στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα «εάν είναι κουρασμένος», ο πρωθυπουργός απάντησε: «Συνηθισμένα τα βουνά».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συμβουλές στο Κυριάκο Μητσοτάκη για το πώς να ξεπεράσει το τζετ λαγκ.

«Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική»! είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό.

Δείτε το βίντεο από την συνάντηση Μητσοτάκη – Τσίπρα:

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώτος από τους πολιτικούς αρχηγούς που θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της ενημέρωσης που θα κάνει ο πρωθυπουργός μετά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, για τα ελληνοτουρκικά αλλά και την κατάθεση του εκλογικού νόμου.

Μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 13:00 θα δεχθεί την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Το απόγευμα, στις 17:00 και στις 18:00 αντίστοιχα θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο και τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη. Ο κύκλος θα μείνει ανοιχτός μέχρι το πρωί της Δευτέρας οπότε και έχει στις 11.00 προγραμματιστεί η συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα.