Ομάδα Εργασίας για τη συνεπιμέλεια τέκνων προανήγγειλε ο Κώστας Τσιάρας

«Κεντρικό μέλημα το συμφέρον των παιδιών» λέει ο υπουργός Δικαιοσύνης


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:23
09/01/2020
Ομάδα Εργασίας για τη συνεπιμέλεια τέκνων προανήγγειλε ο Κώστας Τσιάρας
1
loading

Τη σύσταση Ομάδας Εργασίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης για την αναθεώρηση διατάξεων του οικογενειακού δικαίου που αφορούν στο ζήτημα της συνεπιμέλειας τέκνων προανήγγειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας σήμερα στη Βουλή.

Απαντώντας στην Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών του Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρέα Λοβέρδου, ο υπουργός Δικαιοσύνης δεσμεύτηκε πως η υπό σύσταση ομάδα εργασίας δεν εκκινεί απλώς έναν διάλογο, αλλά δρομολογεί την οριστική επίλυση του ζητήματος.

«Κεντρικό μέλημα του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι, πρωτίστως, το συμφέρον των παιδιών και, βεβαίως η προστασία των δικαιωμάτων και των δύο γονέων» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσιάρας.

Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της διαδικασίας αναθεώρησης των σχετικών διατάξεων του Οικογενειακού Δικαίου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε πως «φιλοδοξούμε όλες οι διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1970

    Μια απο τις πιο μεγάλες αγγυλώσεις της κοινωνίας μας και του δικαστικού συστήματος. Επιμέλεια = μάνα και ο πατέρας μόνο αν θέλει η μάνα θα έχει επικοινωνία με τα τέκνα του. Τραγικό, και επιτέλους πρέπει να υπάρχει συνεπιμέλεια και πραγματική επίπτωση για όποιον την εκμεταλεύεται ενάντια στο συμφέρον των παιδιών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει