Τσίπρας: Η πολιτική της Ν.Δ. είναι η πολιτική της εξαπάτησης και της fake αριστείας

«Αν κρατήσει τον Διαματάρη στη κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη, σημαίνει ότι δεν έχουν ιερό και όσιο»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
1:00
03/12/2019
Τσίπρας: Η πολιτική της Ν.Δ. είναι η πολιτική της εξαπάτησης και της fake αριστείας
27
loading

«Έχουμε μία κυβέρνηση που στηρίζεται στην πολιτική εξαπάτηση. Μια κυβέρνηση της πολιτικής εξαπάτησης, της fake (ψεύτικης) αριστείας και της πελατειακής δοσοληψίας», δήλωσε απόψε από την Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της ανοιχτής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Πολιτική Συμμαχία.

«Απόγειο» της fake αριστείας, χαρακτήρισε ο κ. Τσίπρας την είδηση, «ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Ομογένειας, ο κ. Διαματάρης, εκδότης του Εθνικού Κήρυκα, εφημερίδας στην Ομογένεια, που επί 4,5 χρόνια δεν έκανε τίποτα άλλο από το να δυσφημεί, να λοιδορεί και να λασπολογεί εναντίον της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει στο βιογραφικό του ότι είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο πανεπιστήμιο Columbia». Γεγονός που όπως επεσήμανε διαψεύδει το εν λόγω πανεπιστήμιο. «Δεν έχει πτυχίο, δεν είναι απόφοιτος. Αυτό είναι το κράτος των αρίστων, είναι το κράτος της fake αριστείας και της πελατειακής δοσοληψίας. Είναι αυτό που μας οδήγησε στη χρεοκοπία και πρέπει να το υπερβούμε», δήλωσε ο κ. Τσίπρας. Συμπλήρωσε δε, λέγοντας πως περιμένει σήμερα από τον κ. Μητσοτάκη μία απάντηση για τον υφυπουργό του. «Αν τον κρατήσει μετά από αυτή την αποκάλυψη, σημαίνει ότι δεν έχουν ιερό και όσιο. Περιμένω τουλάχιστον να τον αποπέμψει από την κυβέρνησή του γι' αυτή τη μεγάλη εξαπάτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, η fake αριστεία στοιχειοθετείται, σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από:

-Τη νομοθέτηση του Επιτελικού Κράτους και ειδικότερα τον διπλασιασμό των θέσεων συνεργατών βουλευτών και υπουργών, με νομοθέτηση της κατάργησης ως προαπαιτούμενου του πτυχίου για τις θέσεις αυτές, και διπλασιασμό των αμοιβών τους, τη στιγμή που όπως είπε, προεκλογικά κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για τοποθετήσεις δικών του παιδιών.

-Τον «ρουσφετολογικό» διορισμό των διοικητών στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, με βασικό κριτήριο, όχι την αξιοκρατία, τις γνώσεις ή τα πτυχία, αλλά την «προεκλογική συναλλαγή για κάποιους ψήφους», σε αντίθεση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που προχώρησε όπως σημείωσε, σε διαγωνιστική διαδικασία και συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης των βιογραφικών, επιτυγχάνοντας τον διορισμό «ικανών ανθρώπων», καθώς τα περισσότερα νοσοκομεία που παρελήφθησαν ελλειμματικά έγιναν πλεονασματικά.

Σε ό,τι αφορά τις αιτιάσεις του περί πολιτικής εξαπάτησης των πολιτών, ο Αλ. Τσίπρας υποστήριξε ότι η εξαπάτηση αυτή προκύπτει από τη δημιουργία ενός κλίματος προσδοκιών προεκλογικά, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως οι επιβαρύνσεις που έφερε η κυβέρνηση της Ν.Δ. στη μεσαία τάξη, αντί των ελαφρύνσεων που υπόσχονταν. Οι επιβαρύνσεις αυτές αφορούν:

-Την απόφαση μείωσης της φορολογίας των επιχειρήσεων αντί της κατάργησης της προκαταβολής φόρου από το 100% στο 50% που είχαμε εμείς επιλέξει, και της κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύης.

-Τις ελαφρύνσεις με το νέο φορολογικό, καθώς όπως είπε, γι' αυτούς που έχουν από 20-50.000 εισόδημα θα είναι 17 ευρώ το χρόνο

- Οι επιβαρύνσεις «μόνο και μόνο από τον τρόπο που επέλεξαν δήθεν να σώσουν τη ΔΕΗ και πηγαίνουν στα τιμολόγια των πολιτών, είναι 100 ευρώ το χρόνο για τη μέση οικογένεια».

- Οι επιβαρύνσεις «που θα έρθουν για το 83% των μη μισθωτών ασφαλισμένων, θα είναι 500 ευρώ το χρόνο κατ' ελάχιστο, διότι αλλάζουν εκ νέου το ασφαλιστικό χωρίς αυτό να τους το ζητάει κανείς»

- Οι αυξήσεις από τις κρατήσεις των διατραπεζικών συναλλαγών θα επιβαρύνουν κατά κύριο λόγο τη μεσαία διαστρωμάτωση.

- Η κατάργηση των αυξήσεων στον κατώτατο μισθό «που είχαμε δρομολογήσει, θα επιβαρύνει κατά κύριο λόγο, αυτό που ονομάζουμε χαμηλά και μεσαία εισοδήματα».

- Οι «στοχευμένες μειώσεις στα κοινωνικά επιδόματα που έρχονται με το νέο Προϋπολογισμό, έρχονται να πλήξουν τη μέση ελληνική οικογένεια».

Επίσης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «επιστροφή στην εργασιακή ζούγκλα με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, του θεσμού της διαιτησίας και του θεσμού της ευνοϊκότερης ρύθμισης, της υποχρέωσης της αιτιολόγησης των απολύσεων, που ήρθαν να νομοθετηθούν αιτήματα του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, που μας τα έφερνε η Τρόικα έξω από την πόρτα του Μαξίμου διαρκώς κι εμείς αρνούμασταν, γιατί θέλουμε (κι αυτός είναι ο στόχος μας) να εκπροσωπήσουμε και να προστατεύσουμε τις δυνάμεις εργασίας, νομοθετήθηκαν εν μία νυκτί..», είπε χαρακτηριστικά.

Από την κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνηση της Νέα Δημοκρατία, δεν έλλειψε η αναφορά «στις 24 ομαδικές απολύσεις στην Τράπεζα Πειραιώς, όπου για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια σπάει κλαδική σύμβαση εργασίας στον χώρο των τραπεζών», κάνοντας λόγο για «ανοχή ή και ενθάρρυνση του κ. Βρούτση και της κυβέρνησης, σε μία πολιτική όπου επαναφέρει το δίκαιο του ισχυρού - καθώς και η απόφαση αναστολής λειτουργίας νέων πανεπιστημιακών σχολών.

Τέλος ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο προσφυγικό και τα ελληνοτουρκικά.

Αναφορικά με το προσφυγικό, διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ευθύνεται η κυβέρνηση της Ν.Δ. για την αύξηση των ροών, καθώς το προσφυγικό είναι ένα δύσκολο πρόβλημα. Μίλησε ωστόσο για ανυπαρξία σχεδίου και εγκλωβισμό της κυβέρνησης στην προεκλογική της ρητορική, «που έρχεται να χαϊδέψει τα αυτιά κάποιων που πιστεύουν ότι οι λύσεις είναι εύκολες… Τα κάνανε θάλασσα», είπε και αναφέρθηκε στην κατάργηση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και στην επιλογή των προσώπων για τη διαχείριση του προσφυγικού.

Ειδική αναφορά έκανε και στη Συμφωνία των Πρεσπών, επαναλαμβάνοντας τα οφέλη της χώρας από αυτήν, μεταξύ των οποίων και το ότι «σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία έχουμε τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη να επιτηρούν τον εναέριο χώρο και δεν έχουμε την Τουρκία και στα βόρεια σύνορά μας…».

Τέλος, περιγράφοντας την εξωτερική πολιτική, είπε πως στα εθνικά θέματα, ιδίως στη σχέση μας με την Τουρκία, οφείλουμε να είμαστε πιο σοβαροί…» και συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση δεν αναδεικνύει την προκλητικότητα της Τουρκίας στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο, δεν προχωρά σε δημιουργία συμμαχιών, αλλά «επιλέγει την πολιτική του κατευνασμού και της αδράνειας, μια στρατηγική που θα μας φέρει σε μεγαλύτερα αδιέξοδα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

27
σχόλια
 1. avatar noway..

  30, 28, 25, 21, 19.... έτσι πέφτουν τα ποσοστά σου όσο ανοίγεις το στόμα σου για να πεις κάτι. Μασούλα και λίγο βρε αδερφέ μπας και γλυτώσεις κάτι..

 2. avatar 1962

  ΠΙΟ FAKE ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

 3. avatar Γεροτσολιας

  Κοιταξτε ενα πουλημενο ανθρωπακι που εχει τοσο θρασος και μιλαει για εξαπατηση και αριστεια, οτι του καπνισει λεει. Παρε δρομο απο δω ρε διχαστικε Ανακατωσουρα, παλιοκωλοτουμπα. Γεροτσολιας

 4. avatar B.Σ.

  Η ΝΔ συνεχίζει υπό μορφήν fake αριστείας (κατάντησε ανέκδοτο η αριστεία όπως την εννοούν) την τακτική των fake news, της παραπληροφόρησης και της καταστροφολογίας που εφάρμοσε κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Με τη βοήθεια των ΜΜΕ παπαγάλων έπεισε τους ανόητους ό,τι... Αυτοί που βούτηξαν εκατομμύρια σε μίζες, μας έκλεψαν και μας έβαλαν στο μνημόνιο, δεν θα μας ξανακλέψουν, πτωχεύσουν και να μας ξαναβάλουν στο μνημόνιο.

 5. avatar καταρχην…μιλα ελληνικα…ξενοδουλε…….

  αρχιερεα της ψευτιας.....εσεις ολοι ειστε αριστοι μονο στην αναρχια και καταληψη....στο φορο και στα ασυλα....στα ανοιχτα συνορα και στα πακιστανια.....

 6. avatar teodman

  Εμμονές γεμάτος ... βλέπει παντού φαντάσματα , και πάντα αμετανόητος μ@λ@κ@ς

 7. avatar κάνε 360ο στροφή

  και θα δεις τον υπουργό παιδείας ΣΥντροφο ΦΙΛΗ τυλιγμένο με τις πανεπιστημιακές περγαμηνές .

  1. avatar παλαιμαχος

   ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΡΟΦΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΦΥΣΙΚΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΖΑΙΩΝ ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΕΣΒΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΧ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΩΣΤΑ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ....ΛΥΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.....

  2. avatar γχ

   άλλο να λες οτι έχεις τίτλους που δεν έχεις και άλλο να λες δεν έχω τίποτα ,αυτός είμαι...Την καθαρίστρια που είπε πως είχε απολυτήριο λυκείου , τη βάλαν (κακώς) φυλακή. Και στην τελικη δεν είναι το ίδιο να λες πως έχω διδακτορικό και το μόνο που έχεις είναι η εγγραφή στο προγραμμα (δείχνει τεμπελιά και ανικανότητα)

 8. avatar spyrospeiratis

  IQ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΠΕΛ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ -ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΡΘΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΕΞΗ.

 9. avatar Referi

  μιλάει ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ FAKE! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

 10. avatar tboni2

  Ουστ ρε αθεε πολιτικέ απατεώνα γραικυλε που μιλάς εσύ για ιερά και οσια!!

 11. avatar te

  καλα εκει που τα λεει αυτα δεν υπαρχει καποιος που να το λεει η καρδια
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ

 12. avatar θορπ.

  Εμβληματικές , Ευρηματικες , λέξης περιώνυμος διατυπωμένες απο άτομα έχων περιορισμένη διαύγεια σκέψη, ολισθενουσα ανταπόκριση έχουν , τούτος ο τόπος είναι μικρός για τόσο αδαείς ηγέτες !

 13. avatar Έλα ρε αγραμματε!!!!

  Μάζεψες όλο το κλεφτοκομμα του ΠΑΣΟΚ ....και νομίζεις ότι έγινες η αριστερά της Ελλάδας....έλεος δηλαδή αυτοί η αγραμματοσύνη σου ....τώρα όσο για τις κολοτουμπες ....σε αυτό είσαι ο πρωταθλητής ....δεν μπορεί να σε πιάσει κανείς !!!!

 14. avatar Pavlos007

  Έμαθε τα ιερά και τα όσια ο μηδενιστής. Να δούμε και τι άλλο θα βρει να επικαλεσθεί, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας, που πέρασε απο την Ελλάδα.

 15. avatar spyrospeiratis

  ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΝΕΕΙΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ -ΚΟΥΤΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΞΙΟΤΗΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΗΣΙ Η ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ 4ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 10ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

  1. avatar παλαιμαχος

   Κανεις θα μπορουσε να προσθεσει εστω και κομμα σαυτο το εξαιρετικο σχολιο! Απολυτος καθρεφτης αυτου του ακατανομαστου οντος, που συμμαχησαν ολες οι σκοτεινες δυναμεις να κυβερνησει ανελπιστα τη χωρα....

 16. avatar παο 44

  Δεν εισαι πια αστειος και ανυποληπτος, εισαι και επικινδυνος πλεον....Καλα, οσοι εχουν σταλα μυαλο, σε εχουν ηδη στειλει στον αποπατο της ιστοριας. Υπαρχουν ομως ακομα ολιγοφρενεις που σε πιστευουνε και ειναι ετοιμοι να βγουν στους δρομους παθιασμενοι γιαυτο που τραβαει η \"πρωτη φορα αριστερα\"...Ελπιζω και ευχομαι να μην εχουμε νεα ΜΑΡΦΙΝ μεθαυριο...

 17. avatar Πάλι γελάμε

  Όχι της fake αριστείας

  Αλλά της. Fake αριστεράς

 18. avatar ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ

  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
  ΟΠΟΤΕ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ
  ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ??????????????????????????????
  και κατι ακομη λαοπλανε: τα τουρκικα αεροπλανα πετουν
  πανω απο τα Ελληνικα νησια καθημερινως, αλλα ποτε δεν πετουσαν
  πανω απο τα βορεια συνορα μας
  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙ\'ΑΥΤΟ????????????.

 19. avatar Ενω εσυ έχεις και ιερό και όσιο …Πινόκιο

  Φοβάσαι κάτι αλεκουκο
  Μήπως τώρα με την ψήφο των αποδήμων σε στείλουν από κει που ήρθες , μια που αυτοί δεν τρώνε το σανό της βόλεψης που έμαθαν οι πασοκοι συνοδοιπόροι σου ...

 20. avatar ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

  εσυ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΨΕΥΤΑΛΕΚΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙΣ
  ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ?????????????????????????
  επι πλεον, ποια ειναι τα δικα σου προσοντα για να εκτικησεις καταστασεις???????
  Ποσα μπορει να σε εχουν διδαξει ο μαδουρο, ο ραουλ και αυτος της κολομβιας?????????????????
  ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ FAKE NEWS ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...............

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει