Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ΠΑΣΟΚ- «Χρυσής Αυγής» με εκατέρωθεν βολές σε μία κόντρα που πλέον λαμβάνει χαρακτήρα προσωπικών επιθέσεων. Πριν λίγη ώρα και κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Απασχόλησης, σημειώθηκε και νέο επεισόδιο με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής» Χρήστο Παππά και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουτσούκο.

Ο βουλευτής της ΧΑ που, μετά και το πρόσφατο περιστατικό στο Mega, έχει βρεθεί στο στόχαστρο από όλες τις πολιτικές πτέρυγες της Βουλής, εκαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον –απόντα- Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, με αφορμή τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του.

Στο θέμα παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Κουτσούκος που ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Παππάς και να σταλεί ο βουλευτής της ΧΑ στα ουρητήρια. Απαντώντας από την πλευρά του ο κ. Παππάς απευθύνθηκε στον κ. Κουτσούκο λέγοντάς του ότι σύντομα το ΠΑΣΟΚ θα διαγραφεί από την πολιτική ζωή του τόπου.

Υπενθυμίζεται ότι ΠΑΣΟΚ και «Χρυσή Αυγή» έχουν… προηγούμενα καθώς η Ιπποκράτους επαναφέρει με κάθε ευκαιρία στη δημόσια συζήτηση τις προτάσεις του για διάλογο όλων των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου για την αντιμετώπιση της ανόδου του νεοφασισμού και των πολιτικών του εκπροσώπων.