Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, πραγματοποιώντας σειρά επισκέψεων και επαφών με φορείς, ιδιώτες, στελέχη του κόμματος ενώ το βράδυ θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με νέους στο λιμάνι.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτάκη ήταν οι εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου , όπου έτυχε θερμής υποδοχής και ξεναγήθηκε στους χώρους από τη διοίκηση του ΚΤΕΛ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στο κέντρο της πόλης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες. Σε δηλώσεις του στο Εκλογικό Κεντρο της ΝΔ επί της οδού Αβέρωφ, ο πρόεδρος της ΝΔ φάνηκε σίγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Στις 26 Μαΐου άνοιξε ο δρόμος για τη μεγάλη πολιτική επικράτηση. Σας μεταφέρω τον παλμό της νίκης που εισπράττω σε όλη την Ελλάδα. Η Κρήτη μας θα βαφτεί γαλάζια από άκρη σε άκρη, από τα Χανιά ως το Λασίθι», σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι στόχος για τη ΝΔ είναι η εκλογή 10 βουλευτών στην Κρήτη. Όπως είπε «ο άνεμος πολιτικής αλλαγής φυσάει πάρα πολύ. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει από την αρχή με γαλάζια ψηφοδέλτια.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων και θα συμμετέχει σε σχετική σύσκεψη.Στις 20:00 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με νέους στο λιμάνι.