Σκληρή απάντηση έδωσε η Λιάνα Κανέλλη στον Ηλία Κασιδιάρη, στη Βουλή, λίγο πριν την ψηφοφορία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσε στην βουλευτή του ΚΚΕ κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ANT1.

«Εγώ δεν τον έχω μηνύσει, δεν καταδέχθηκα. Όπως και δεν καταδέχθηκα να πάω στον ιατροδικαστή για την μελανιά που είχα 20 μέρες. Είμαι πολύ σκληρή για να πεθάνω», είπε η Λιάνα Κανέλλη, ενώ σχολιάζοντας την φράση «κομμούνι θα σε κάνω σαπούνι», δεν δίστασε να πει: «Σε τελευταία ανάλυση υπάρχουν και αρωματικά σαπούνια που δε μπορούν να ξεπλύνουν τη ναζιστική βρώμα και δεν είναι από ανθρώπινη σάρκα φτιαγμένα. Ούτε τα χαλιά τα βουλευτικά φτιαγμένα από τρίχες ανθρώπων που κάηκαν στους φούρνους».

Από την άλλη πλευρά, ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε πως «συζητείται 5η άρση ασυλίας για βουλευτή της Χρυσής Αυγής από τον Ιούνιο. Παρά το ότι μιλάμε για υποθέσεις του 2012 και άλλες από το 2004 και το 2005. Είναι η δεύτερη περίπτωση που με αφορά ενώ για την πρώτη κρίθηκα πανηγυρικά αθώος και όχι λόγω αμφιβολιών.Έρχεται το αίτημα μόνο για την άρση της δικής μου ασυλίας ενώ εμπλέκονται άλλα δυο πολιτικά πρόσωπα εις βάρος τους εκκρεμεί μήνυση από εμένα. Έχω στείλει εξώδικο. Βλέπουμε μια κατάφωρη αδικία δυο μέτρα δυο σταθμά»