Παρά την επίσημη γραμμή του ΛΑ.Ο.Σ. για ότι το Βατοπέδι είναι σκάνδαλο, ο βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Άδωνης Γεωργιάδης συνεχίζει να διαφοροποιείται από την κεντρική γραμμή του κόμματος. Σε σημερινή του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό FLASH επανέλαβε -για μία ακόμη φορά- την άποψη ότι «δεν υπάρχει σκάνδαλο στην υπόθεση του Βατοπεδίου».

«Σκάνδαλο Βατοπεδίου δεν υπάρχει, ελήφθη μία πολιτική απόφαση από τον Κώστα Καραμανλή να βοηθηθεί η Ιερά Μονή Βατοπεδίου, μέσω των ανταλλαγών. Είναι η ύστατή του ιστορική ευκαιρία να κάνει αυτό, που έπρεπε να είχε κάνει, τουλάχιστον δύο χρόνια πριν».

Η στάση αυτή του Άδωνη Γεωργιάδη προκαλεί πολλαπλά ερωτηματικά. Καταρχήν από τη στιγμή που το Βατοπέδι δεν είναι σκάνδαλο γιατί το ΛΑ.Ο.Σ. πρωτοστάτησε στην κλήτευση του Κώστα Καραμανή στην προανακριτική επιτροπή.

Εντύπωση προκαλεί και η στάση του Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος -μέχρι στιγμής- τηρεί σιγήν ιχθύος όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια δεν είναι και λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η στάση του Άδωνη Γεωργιάδη έχει να κάνει με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εκτιμούν ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής προσπαθεί με τη στάση του αυτή να αντλήσει ψήφους από το «σκληρό πυρήνα» της Νέας Δημοκρατίας …