ΝΔ: «Διακόψτε την προανακριτική για Βατοπέδι»

«Αλλιώς το ΠΑΣΟΚ ομολογεί τη σκευωρία»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:15
23/09/2010
ΝΔ: «Διακόψτε την προανακριτική για Βατοπέδι»
loading

Να προβεί σε άμεση αναστολή των εργασιών της προανακριτικής επιτροπής για το Βατοπέδι, καλεί η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, «έως ότου κριθεί με τρόπο αναμφισβήτητο εάν υπάρχει ζημία του δημοσίου».
Η αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμά ότι η απόφαση της επιτροπής να ζητηθεί η διενέργεια νέας αποτίμησης της ανταλλάξιμης περιουσίας «επιβεβαιώνει απολύτως τις καταγγελίες μας επί τη βάσει των οποίων αποχωρήσαμε από την Προανακριτική Επιτροπή».
«Εφόσον η ίδια η κυβερνητική πλειοψηφία ομολογεί πως δε γνωρίζει εάν υπάρχει ζημία του δημοσίου, τότε για ποιο ακριβώς λόγο έχει συσταθεί η Προανακριτική Επιτροπή;» διερωτώνται οι βουλευτές της ΝΔ που μετείχαν στην επιτροπή.
Υπενθυμίζουν παράλληλα ότι η νέα αποτίμηση ήταν αίτημα της ΝΔ από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της πρώτης εξεταστικής για το Βατοπέδι.
«Καλούμε το ΠΑΣΟΚ να αναγνωρίσει το λάθος του, έστω και τώρα, και να αναστείλει τη λειτουργία της Προανακριτικής Επιτροπής, έως ότου κριθεί με τρόπο αναμφισβήτητο εάν υπάρχει ζημία του δημοσίου, ειδάλλως ομολογεί τη σκευωρία», σχολιάζει η ΝΔ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει