Δημοτικές εκλογές 2019: Η μάχη ψήφο – ψήφο για Ζέρβα και Ορφανό στη Θεσσαλονίκη

Η μάχη για τη δεύτερη θέση αποδεικνύεται πολύ σκληρή - Οργή Ορφανού για την καθυστέρηση


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:39
28/05/2019
Δημοτικές εκλογές 2019: Η μάχη ψήφο - ψήφο για Ζέρβα και Ορφανό στη Θεσσαλονίκη
1
loading

Ψήφο με ψήφο συνεχίζεται η μάχη για τη δεύτερη θέση στον δήμο Θεσσαλονίκης, όπου πάντως μέχρι πριν από λίγο το υπουργείο Εξωτερικών δεν είχε ανανεώσει την ενσωμάτωση και τα αποτελέσματα από χθες το βράδυ.

Ο Νίκος Ταχιάος είχε εξαρχής ξεχωρίσει στην πρώτη θέση, με ποσοστό που φτάνει το 22,35%, αλλά οι συνυποψήφιοί του Γιώργος Ορφανός και Κωνσταντίνος Ζέρβας δίνουν σκληρό αγώνα για τη δεύτερη.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, που ανανεώθηκαν πριν λίγο, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκεντρώνει ποσοστό 14,84% και 16.652 ψήφους και ο Γιώργος Ορφανός ποσοστό 14,55% και 16.328 ψήφους.

Την οργή για τη μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξέφρασε μέσω Facebook ο Γιώργος Ορφανός, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή καθυστέρηση που δεν συνάδει με τη Δημοκρατία και το πολίτευμα της χώρας μας».

 

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Οι πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές 2019 για την ανάδειξη των προσώπων που θα αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μια εκλογική μάχη, στην οποία Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσαν διλήμματα εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019: Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σε όσες Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Η εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ολοκληρώθηκε. Ποιοι εκλέγονται δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι; Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019

Εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται - Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019, τους υποψήφιους που βγαίνουν νικητές από την εκλογική μάχη και όλα τα νεότερα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη λεπτό προς λεπτό στους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΕΝΩΘΕΙΤΕ Κατα του ΧΑΙΑΟ η ΠΟΛΗΣ της Θεσσαλονικης θέλει ΕΛΛΗΝΑ Δημαρχο και Όχι καποιον του τύπου Μπουταρη ! Θελει Ελληνα πατριωτη και Όχι ΞΕΝΟ Νεοδημοκρατη !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει