Το Ποτάμι επικρίνει τη ΝΔ για την αποχώρηση από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Η πρόταση της παράταξης για τη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0:15
13/09/2018
Το Ποτάμι επικρίνει τη ΝΔ για την αποχώρηση από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής
2
loading

Στην πρότασή του για τη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας με τη συμμετοχή και των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης επιμένει το Ποτάμι, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του,

Το Ποτάμι εξηγεί πως θεωρεί ότι αυτό υπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα της χώρας απ' ό,τι η δημιουργία ενός άλλου κυβερνητικού οργάνου και καλεί τα υπόλοιπα κόμματα να ανταποκριθούν θετικά, ενώ επικρίνει την αποχώρηση της ΝΔ από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, τονίζοντας «ακόμη περισσότερο την ανάγκη καλλιέργειας κλίματος συνεννόησης στα μείζονα εθνικά θέματα με συμμετοχή και της αντιπολίτευσης».

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος μετέχει ως εκπρόσωπος του Ποταμιού στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής σημειώνει: «Η πρόταση του Ποταμιού για τη δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) έχει ως βασικούς στόχους τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, τον αποτελεσματικό συντονισμό και τη διακομματική συνεννόηση στα ζητήματα εθνικής ασφάλειας.

Η αλαζονική, για επικοινωνιακούς λόγους, αποχώρηση της ΝΔ από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, κατά τη συζήτηση σύστασης Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ), μετά την πρόταση του Ποταμιού, προκαλεί θλίψη και ανησυχία. Επιβεβαιώνει, παράλληλα, την αναγκαιότητα καλλιέργειας κουλτούρας συνεννόησης και συναίνεσης στα μείζονα εθνικά θέματα της εξωτερικής πολιτικής και της ασφάλειας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ

  ΑΝΕΛΛΗ ΜΑΛΛΛΟΝ ΔΕΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΟ ΣΟΥ..
  Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΟΛΩΜΑ.........
  ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...........
  ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ???????????????????????????????

  1. avatar παλιοπασοκας ειναι

   θα παει στο συριζα για υπουργειο....οτι συμφωνια εκανε και η παπακωστα....και ριχνει καπνογονα στους ελληνες....και δερνει κοσμο στη δεθ.....αυτη ειναι αριστερα????η φασισμος......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει