«Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα. Σταματήστε τη. Υπάρχει πόρισμα της Δικαιοσύνης που λέει ότι υπήρξαν θύματα εκτός του χώρου του Πολυτεχνείου», αναφέρει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στην εκπομπή «Παρέμβαση» του ALPHA.

Και συνεχίζει: «Το παραμύθι του Πολυτεχνείου καλά κράτησε. Εδώ από το 1974 μέχρι σήμερα έχει στηθεί στην πατρίδα μου, την Ελλάδα, μια κόκκινη χούντα στα ΜΜΕ. Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι μαρξιστές ή κρυφομαρξιστές και έχουν κάνει το μαύρο άσπρο. Όλους τους δεξιούς εκδότες εφημερίδων τους δολοφόνησε η 17 Νοέμβρη».

Μιλά και για τον Χίτλερ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Ο Χίτλερ ανήκει στην Ιστορία και θα κριθεί από ιστορικούς». Και ξεκαθαρίζει ότι «Δεν έχουμε χαιρετισμό. Το έχω πει χίλιες φορές ότι αυτός δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός της Χρυσής Αυγής».

Λέει ότι «Έχουμε μία εσωτερική πειθαρχία και αυτή μπορεί να θυμίζει όχι μόνο στρατό αλλά και προσκόπους», αναφερόμενος στην στρατιωτική πειθαρχία που δείχνουν τα μέλη της ΧΑ.

Και δηλώνει: «Φιλειρηνιστής δεν είμαι υπό την έννοια ότι η ειρήνη είναι το μεσοδιάστημα μεταξύ δύο πολέμων, όπως λένε οι φιλόσοφοι. Ο πόλεμος είναι μια πραγματικότητα της ζωής». Ξεκαθαρίζει βέβαια ότι θεωρεί τη βία περιττή καθώς, όπως λέει, δεν είναι αυτός τρόπος για να κατακτηθεί μια πολιτική κατάσταση.

Και αναφέρεται στα υπόλοιπα κόμματα λέγοντας: «Δεν είναι τίποτα η ΝΔ, ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Τρεις λαλούν κι ένας χορεύει. Αυτό είναι. Μόνο το ΚΚΕ είναι αριστερό κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα συνονθύλευμα του ΚΚΕ εσωτερικού και από εκεί και πέρα κάποιων επικίνδυνων αντεθνικών στοιχείων».