ΚΚΕ: Η κυβέρνηση επιδιώκει να διαφημίσει την προσήλωσή της στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς

«Ο λαός και η νεολαία βγάζουν τα συμπεράσματά τους για το ρόλο της»


ΕΛΛΑΔΑ
19:29
16/04/2018
ΚΚΕ: Η κυβέρνηση επιδιώκει να διαφημίσει την προσήλωσή της στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς
1
loading

«Την επίθεση των ΜΑΤ, με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης» στο συλλαλητήριο που είχε οργανωθεί από συνδικάτα, φοιτητικούς και μαθητικούς συλλόγους, ενάντια στην επίθεση στη Συρία καταγγέλλει το ΚΚΕ. «Το αποτέλεσμα ήταν δύο προσαγωγές και δύο τραυματισμένοι διαδηλωτές», σημειώνει ο Περισσός.

Με την ανακοίνωση να συνεχίζει: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες για αυτό το γεγονός. Όχι μόνο συμμετέχει ενεργά στον πόλεμο εναντίον της Συρίας, με παροχή πλήθους διευκολύνσεων, παίρνοντας γι’ αυτό τα συγχαρητήρια του Αμερικανού πρέσβη, αλλά και επιδιώκει να διαφημίσει την προσήλωσή της στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, χτυπώντας άγρια διαδηλωτές και προστατεύοντας με πλήθος αστυνομικών δυνάμεων ένα άγαλμα - απολίθωμα του αιματοβαμμένου αμερικάνικου ιμπεριαλισμού».

Τέλος, από τον Περισσό σημειώνουν: «Ο λαός και η νεολαία βγάζουν τα συμπεράσματά τους για το ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης, δεν τρομοκρατούνται και θα δώσουν ακόμη πιο δυναμικό "παρών" στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΔΣΕ

    Ο Στόλτενμπεργκ νίπτει τας χειρας του για την κόντρα Ελλάδας- Τουρκίας

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει