Ποτάμι: Η τουρκική επιθετικότητα στα Ίμια συνιστά επικίνδυνη κλιμάκωση

«Για πολλοστή φορά καλούμε την Άγκυρα να δείξει σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:00
13/02/2018
Ποτάμι: Η τουρκική επιθετικότητα στα Ίμια συνιστά επικίνδυνη κλιμάκωση
2
loading

«Η πρόσφατη τουρκική επιθετικότητα στον θαλάσσιο χώρο των Ιμίων συνιστά επικίνδυνη κλιμάκωση», υποστηρίζει το Ποτάμι με ανακοίνωσή του. «Οι εξαιρετικά επικίνδυνες κινήσεις του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και Ακτοφυλακής δεν θέτουν σε κίνδυνο μόνο την ασφάλεια πληρωμάτων και σκαφών, αλλά και την ειρήνη στην εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή του Αιγαίου», προστίθεται σχετικά.

Επίσης, το Ποτάμι στέκεται στην ψύχραιμη στάση και τη σοβαρότητα με την οποία οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις χειρίζονται ακραίες συμπεριφορές της γειτονικής χώρας, οι οποίες -όπως τονίζει- για ακόμα μία φορά «αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες αστάθειας και ανασφάλειας στην περιοχή, όχι μόνο του Αιγαίου, αλλά και της ανατολικής Μεσογείου».

«Για πολλοστή φορά καλούμε την Άγκυρα να δείξει σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και να σταματήσει τις εθνικιστικές πρακτικές, που τίποτε δεν αποκλείει να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες εξελίξεις για την περιοχή και όχι μόνο», καταλήγει η ανακοίνωση του κινήματος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar μπααα…μην ανησυχείτε…

    συνωστίζονται στην Σμύρνη

    ρε ουστ, που τώρα σας έπιασε η αγάπη για την Πατρίδα, ποταμίσιοι

  2. avatar Χαχα222

    Και για πολλοστλη φορα θα σας γραψει στα παλια της παπουτσια..και για πολλοστη φορά θα κανουμε τις κοτες γιατι φοβομαστε τηβ εναλλακτικη...!!δυστυχως πλεον μεταξυ ελευθεριας και ειρηνης...διαλεγουμε την ειρηνη...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει