Τα «ραβασάκια» που έπαιρνε ο Ερντογάν στην live μάχη με τον Παυλόπουλο

Δείτε τις εικόνες


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:10
07/12/2017
Τα «ραβασάκια» που έπαιρνε ο Ερντογάν στην live μάχη με τον Παυλόπουλο
7
loading

Η έντονη συζήτηση στο Προεδρικό Μέγαρο που εξελίχθηκε σε μια μάχη υψηλών τόνων μεταξύ του Προκόπη Παυλόπουλου και του Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε πολλές εντυπώσεις.

Ο Τούρκος Πρόεδρος μάλιστα φάνηκε να χρειάζεται... ενισχύσεις για να δώσει τις απαντήσεις στον Προκόπη Παυλόπουλο την ώρα που οι κάμερες ήταν ανοιχτές και η συνθήκη της Λωζάνης στο επίκεντρο.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Τούρκο ΥΠΕΞ Αχμέτ Τσαβούσογλου να γράφει το σημείωμα που έφτασε στα χέρια του Τούρκου προέδρου με ενδιάμεσο τον επιτελάρχη του Ερντογάν.

ÅÐÉÓÇÌÇ ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÑÅÔÆÅÐ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ ÓÔÇÍ ÅËËÁÄÁ ÊÁÔ' ÉÄÉÁÍ ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÕ ÊÁÉ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ ÅÐÉÓÇÌÇ ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÑÅÔÆÅÐ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ ÓÔÇÍ ÅËËÁÄÁ ÊÁÔ' ÉÄÉÁÍ ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÕ ÊÁÉ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ ÅÐÉÓÇÌÇ ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÑÅÔÆÅÐ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ ÓÔÇÍ ÅËËÁÄÁ ÊÁÔ' ÉÄÉÁÍ ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÕ ÊÁÉ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ ÅÐÉÓÇÌÇ ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÑÅÔÆÅÐ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ ÓÔÇÍ ÅËËÁÄÁ ÊÁÔ' ÉÄÉÁÍ ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÕ ÊÁÉ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ ÅÐÉÓÇÌÇ ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÑÅÔÆÅÐ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ ÓÔÇÍ ÅËËÁÄÁ ÊÁÔ' ÉÄÉÁÍ ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÕ ÊÁÉ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Manos4Politics

  Προσωπικά βλέπω κατι θετικό σε όλο αυτό. Ο μεσος ξενος τηλεθεατής που μπορεί να είδε τις συνέντευξεις σε ξενο καναλι (που φυσικά θα πλασαρίστηκε ως show κυβερνητών) είχε την ευκαιρία να ακούσει και τις 2 απόψεις και να κρίνει. Νομίζω ότι ο Ερντογάν εκτεθεικε από όλο αυτό και όχι εμείς. Συμφωνώ με το ότι δεν έπρεπε να το καλέσουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το ότι ακούσαμε από τους κυβερνήτες μας επιτέλους φωναχτά κάποια από τα επιχειρήματα και τετ α τετ τα οποία μας δίνουν δίκιο ως Ελλάδα, το κρατάω ως κάτι θετικό.

 2. avatar nick-nick

  Σιγά μην του έκανε πρόσκληση η Ελλάδα. Άλλοι αποφάσισαν να τον στείλουν... έτσι για τα μάτια του κόσμου.

 3. avatar Spyros Tsouvelekidism Oosterhout, NB, The Netherlands

  Για να μην τα πολυλέμε... είναι σαφές τι θέλει ο Έρντο, το έχω επανειλημένως γράψει, με έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος αλλά στα σχέδια του που δεν πέτυχε με το υποτιθέμενο πραξηκόπημα, τώρα εμπόδιο είναι και η Ελλάδα που δεν θέλει να "συμβαδίσει". Για να γίνει το " Ερντογιστάν", το σουλτανάτο του ιδίου, πρέπει να αλλάξουν και τα σύνορα της Τουρκίας, δηλ να διαλυθεί η Τουρκία όπως είναι τώρα. Πώς θα γίνει αυτό? ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ/ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ που ορίζει τα σύνορα της! Και το χέρι φιλίας/οι κουμπαριές που αποσκοπούν? Αλλά υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο! Γιατί συνενώθηκε επιχειρηματικά με την Ρωσία? Γιατί θα κάνει την Τουρκία πυρηνικά ανεξάρτητη με το χτίσιμο πυρηνικού εργοστασίου? Όλα αυτά έχουν σχέση μεταξύ τους για το όραμα την μεγάλης Τουρκίας....

 4. avatar OΣΦΥΟ-ΣΤΗΤΗΣ

  ...σκονακι Σουλταν-Εφεντη?! Τι εγινε?! ...χμμμ...μαλλον αυτο το λενε ¨αδιαβαστοςτσαμπουκας¨

 5. avatar Gore

  Τι τον φέρατε ρε εδώ αυτό τον μπουφοσουλτάνο ; Τι έχετε να πείτε μαζί του ; Είναι συνεργάσιμος σε τίποτα ;
  Όλος ο πλανήτης τον έχει κάνει ΧΟΥ και εσείς ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ των ΑΧΡΗΣΤΩΝ που μας κυβερνάτε , τον καλέσατε στην Ελλάδα ;
  Τον μεγαλύτερο εχθρό μας ρε σεις που δεν σέβεται τίποτα , τον φέρατε εδώ για να πουλήσει εξυπνάδα και εφέ στα βόδια τον λαό του ;

  1. avatar Sv7n

   Δεν έπρεπε να έρθει και ας ήθελε. Αλλά έχουμε αχρηστερή κυβέρνηση. Κάτι τέτοια γίνονται και μετά βλέπω τη Χ.Α. με άλλο μάτι.

 6. avatar Γκιοζης Καρας

  Σεβασμος προς τον οικοδεσποτη?!!!
  Δεν νομιζω τακη!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει