Σε αναζήτηση υποψηφίου το παπανδρεϊκό μπλοκ

Κατσέλη, Καστανίδης και Παπουτσής οι επικρατέστεροι


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
8:39
02/02/2012
Σε αναζήτηση υποψηφίου το παπανδρεϊκό μπλοκ
3
loading

Έντονη είναι η κινητικότητα στο μεταξύ των παπανδρεϊκών βουλευτών, καθώς βρίσκονται σε αναζήτηση υποψηφίου ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ήδη χθες το απόγευμα υπήρξε πυρετός διαβουλεύσεων με τον Χάρη Καστανίδη και την Λούκα Κατσέλη ενώ τηλεφωνικές επαφές με βουλευτές και στελέχη είχε και ο Χρ. Παπουτσής.

Οι τρεις τους είχαν προχθές το βράδυ συναντηθεί και έχουν καταλήξει στην απόφαση να υπάρξει μία υποψηφιότητα από το λεγόμενο παπανδρεϊκό χώρο.

«Ο χώρος πρέπει να εκφραστεί» λένε στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους Χάρης Καστανίδης, Λούκα Κατσέλη και Χρήστος Παπουτσής που οι πληροφορίες θέλουν να μην έχουν ακόμα καταλήξει στο ποιος θα βγει μπροστά για να εκφράσει τον εσωκομματικό χώρο που – όπως όλα δείχνουν – αφήνει ο Γ. Παπανδρέου.

Ο Γ. Παναγιωτακόπουλος πάντως, ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, με χθεσινή του δήλωση πήρε ίσες αποστάσεις τόσο από τον Γ. Παπανδρέου όσο και από τους «υποψηφίους» προέδρους του ΠΑΣΟΚ – όπως τους αναφέρει – αλλά δεν εξέφρασε τις προθέσεις του.

Με σκοπό να υπάρξει υποψηφιότητα απέναντι σε αυτήν του Ευ. Βενιζέλου, λέγεται ότι ήδη πραγματοποιούν συναντήσεις με στελέχη και βουλευτές ο Μ. Καρχιμάκης και ο Γρ. Νιώτης. Πάντως, πρέπει να αναφερθεί, ότι στις συναντήσεις των παπανδρεϊκών όχι μόνο δε συμμετέχει μέχρι στιγμής ο Δ. Ρέππας αλλά φέρεται μάλιστα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης να λέει στους συνομιλητές του ότι «εφόσον η συμφωνία Παπανδρέου – Βενιζέλου για την οποία προσπάθησε δεν επετεύχθη, θεωρεί θετική εξέλιξη τη συμφωνία Βενιζέλου – Λοβέρδου» όπως θεωρεί και θετική εξέλιξη η μάχη της διαδοχής να έχει τελικά μία υποψηφιότητα.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια της διαίρεσης. Άλλωστε, το ποσοστό που θα πάρουμε στις εκλογές θα είναι όλων μας» συνηθίζει να λέει ο κ. Ρέππας, όπως – είναι αλήθεια – είχε πει και στη συνεδρίαση του διευρυμένου πολιτικού συμβουλίου από την οποία ξεκίνησε η τελική ευθεία των εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ, στα τέλη Δεκεμβρίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Tsouxtra

  Τρία πουλάκια κάθουνταν και πλέκανε πουλόβερ...

 2. avatar laros

  Αντι να ψαξουν μερος να κρυφτουν ψαχνουν αρχηγο να καταστεψει εντελως την ΕΛΛΑΔΑ

 3. avatar Panagiotis Doukas

  Είναι κανένας ακόμη που μπορεί να πιστεύει για μέλον στο ΠΑΣΟΚ?
  Ίσως αυτοί που πιστεύουν ότι ο Αη Βασίλης ζει

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει