«Εξοργίζομαι διότι μας οδηγούν με απόλυτη βεβαιότητα στην χρεοκοπία»

Μάνος: Θα έπρεπε να σηκωθεί να φύγει η κυβέρνηση


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:26
06/10/2011
«Εξοργίζομαι διότι μας οδηγούν με απόλυτη βεβαιότητα στην χρεοκοπία»
4
loading

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Στέφανος Μάνος στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για απατεώνες, ενώ κάνει λόγο για πασάλειμμα όσον αφορά την εργασιακή εφεδρεία.

«Όλα αυτά τώρα, οι 30.000 εφεδρείες δεν ξέρω πως τις λένε, στην πραγματικότητα είναι ένα πασάλειμμα για να ψευτοκοροϊδέψουμε την τρόικα αλλά όχι για να λύσουμε το πρόβλημα. Εσείς έχετε καταλάβει ότι θα απολυθούν; Το είπε κανείς; Είπε κανείς επισήμως τι θα συμβεί; Εδώ είναι απατεώνες, οι απατεωνιές είναι που μας έφεραν εδώ».

Ο κ. Μάνος ασκεί έντονη κριτική όσον αφορά τον τομέα των δαπανών και τονίζει χαρακτηριστικά ότι «κάθε νοικοκύρης στο σπίτι του εάν διαπιστώσει ότι ξοδεύει περισσότερα από όσα εισπράττει τι κάνει;

Κόβει τις δαπάνες του. Εμείς όχι μόνο δεν τις κόψαμε αλλά σε σχέση με πέρσι και μιλώ με τα στοιχεία του Αυγούστου αυξήσαμε τις δαπάνες κατά 8%, εγκληματική συμπεριφορά. Δηλαδή πρέπει να τους δέρνει κανείς, τι να πω; Εξοργίζομαι διότι μας οδηγούν με απόλυτη βεβαιότητα στην χρεοκοπία».

ο κ. Μάνος θεωρεί ότι η χώρα οδεύει προς τη χρεοκοπία και αναφέρει ότι «αναπόφευκτη δεν είναι (η χρεοκοπία), αλλά θα έπρεπε να σηκωθεί να φύγει η κυβέρνηση και να φτιαχτεί μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας όπως τη λένε, η οποία να πέσει με τα μούτρα μπας και προλάβουμε να τη γλυτώσουμε.

Παράλληλα τάσσεται κατά της υπερφορολόγησης των ακινήτων τονίζει ότι «η κυβέρνηση με τα μέτρα που έχει πάρει για την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας έχει μηδενίσει την αξία της ακίνητης περιουσίας.

Οι άνθρωποι δεν είναι με τα συγκαλά τους, είναι ψυχοπαθείς τι να πω, κυκλοφορούν φήμες ότι θα αυξήσουν τις αντικειμενικές αξίες, πως είναι δυνατόν αφού έχουν μηδενιστεί οι πραγματικές αξίες».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

  Λέγεμαι Αλλατίνη.

 2. avatar Georgios Syriotis

  Ναι κύριε Μάνο να φύγει η κυβέρνηση άχρηστη είναι, πρόταση ποιος να κυβέρνησή όλοι δοκιμασμένοι, όλα τα κόμματα φέρουν την ίδια ευθύνη γι της απατεωνιές. Εγώ έχω μια πρόταση να καταργηθεί αυτό το θέατρο στην βουλή να καταργηθούν τα κόμματα κουταμάρες έχουμε βαρεθεί να ακούμε, και 4 χρόνια να μας κυβερνήσει η τρόικα, είμαι βέβαιος ότι θα λάβουν κάποια μέτρα ποιο δίκαια και σε 4 χρόνια θα είμαστε περήφανοι να λέμε ότι είμαστε Ελληνες και στο εξωτερικό, τώρα τρεπόμαστε και λέμε ότι είμαστε Βούλγαροι.

 3. avatar Sotiris

  Εάν εξοργίζεσαι έλα κι εσύ σε όλες τις συγκεντρώσεις. Κόμματα δεν υπάρχουν πιά ! !

 4. avatar αλεξανδρα

  Πεστα μεγαλα. Εγώ συνφωνώ απόλυτα με οτι έχει πει μέχρι τώρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει