«Οι τοποθετήσεις των υπουργών και των υφυπουργών ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στον πρωθυπουργό. Υπάρχουν και ατυχείς στιγμές, αυτό που έχει σημασία είναι αυτά να διορθώνονται. Ο πρόεδρος Καμμένος αντέδρασε αμέσως γιατί ως προς αυτά δεν κάνει εκπτώσεις και υποχωρήσεις», δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9», η κ. Χρυσοβελώνη είπε, μεταξύ άλλων, πως μένει στον ίδιο να αποδείξει τη βασιμότητα των ισχυρισμών του, και ότι αν δεν το κάνει, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα αναλάβει πρωτοβουλίες.

Σχετικά με την ιδεολογική και πολιτική απόσταση ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι όταν ξεκίνησε η συνεργασία, αυτές οι διαφορές ήταν γνωστές και αποδεκτές και από τις δύο πλευρές, αλλά πρόταξαν το μέλλον της χώρας.

«Υπάρχει ταύτιση σε ό,τι αφορά το κομμάτι της διαχείρισης της οικονομικής πολιτικής, το θέμα του χρέους, επομένως στα πολύ μεγάλα και σημαντικά που ταλανίζουν αυτή τη στιγμή τη χώρα, υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων. Οι ΑΝΕΛ σε οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες τους διαφοροποιείται χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυβερνητική συνοχή», σημείωσε.