Βολές κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ εξήγησε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ιδιαίτερα «επικοινωνιακό».

«Δεν είμαι και πολύ επικοινωνιακός, είμαι πολύ πιο ωμός όπως λένε και οι επικοινωνιολόγοι. Αυτός είμαι. Αν δεν αρέσω πάλι φίλοι είμαστε. Έχω παράπονα εδώ και 3 εβδομάδες για την ΕΡΤ», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο Mega, και εξαίρεσε από την κριτική τον Αλέξη Τσίπρα.

«Όταν βγήκε ο κ. Καμένος πήρα τηλέφωνο να ζητήσω να βγω και δεν με έβγαλε. Μας έχει δώσει λιγότερο χρόνο απ’ ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε αναφερόμενος στην ΕΡΤ χαρακτηρίζοντας όλα αυτά «πολύ φτηνιάρικα».

Όσο για το debate, τόνισε «ότι δεν περίμενα από τη διοίκηση της ΕΡΤ να συμπεριφερθεί τόσο φτηνιάρικα προεκλογικά. Δεν το χρεώνω στον κ. Τσίπρα. Είναι των αυλοκολάκων που κάνουν ζημιά στον κ. Τσίπρα. Στο διάλειμμα τους είπα “βγάλτε μας και τους δύο μαζί, δεν χρειάζονται παράθυρα”. Και αφού κουβεντιάστηκε, εξακολουθούσαν».

«Εδώ κάποια στιγμή με έβγαλαν διπλό, εμένα απέναντι σε μένα και σκέφτηκα… μήπως είχα πιει το “σφηνάκι”. Αυτοί κάναν ζημία στον κ. Τσίπρα. Άθελά τους του έκαναν ζημιά προκειμένου να τον κολακέψουν. Ο άνθρωπος ήρθε ευγενής να συζητήσουμε», πρόσθεσε.