Περιοδείες στην περιφέρεια θα πραγματοποιήσουν κυβερνητικά στελέχη αύριο και μεθαύριο, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου.

Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο, 14 Μαΐου, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης θα μεταβεί στην Κέρκυρα. Επίσης αύριο, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης θα μεταβεί στην Κόρινθο, και ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης στην Καβάλα.

Την Κυριακή 15 Μαΐου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης θα μεταβεί στο Ναύπλιο, ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης στη Ρόδο, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης θα μεταβεί στην Καλαμάτα, και η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά στο Ηράκλειο.

Επίσης ο υφυπουργός Εσωτερικών και κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής θα μεταβεί την Κυριακή στη Δράμα, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, στην Κατερίνη, η υφυπουργός Παιδείας, Έυη Χριστοφιλοπούλου, στην Βέροια και η υφυπουργός Εργασίας, Α. Νταλάρα στο Βόλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ οι ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.