Εφ’ολης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Χαρακτήρισε «χαμένες υποθέσεις» προσωπικού τύπου κόμματα όπως η ΠΟΛΑΝ και το ΔΗΚΚΙ και τόνισε ότι το Φόρουμ για την Ελλάδα δεν είναι κόμμα.

Ήταν αιχμηρή ως προς τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι είναι θλιβερό φαινόμενο ότι π.χ. στις Σέρρες «το ψηφοδέλτιο πρέπει να αρχίζει από Κ και κάτω», μια αιχμή για τον Αχιλλέα Καραμανλή.

Για τον Αντώνη Σαμαρά είπε «με απελευθέρωσε. Από την άλλη με στεναχώρησε και πάρα πολύ». Σχετικά με τη στάση της ΝΔ για το μνημόνιο τόνισε πως «ο πολίτης δεν είναι κορόιδο και ρωτάει πως θα με βγάλεις από το μνημόνιο;».

Η κριτική της προς τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν ότι μείωσε την αξιοπιστία του λέγοντας ότι υπάρχουν λεφτά προεκλογικώς. Δήλωσε πως διαφοροποιούνται με τον πρωθυπουργό γιατί εκείνη δεν πιστεύει σε ένα μεγάλο κράτος.

Για τις δημοτικές εκλογές υποστήριξε πως η πραγματικότητα είναι ότι «αν είσαι υποψήφιος της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ θα πας άπατος» . Το Φόρουμ για την Ελλάδα θα υποστηρίξει κάποιους αν τους στηρίξουν οι τοπικές κοινωνίες.