Για όλες τις πολιτικές εξελίξεις μίλησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος και επιτέθηκε σε όλη την αντιπολίτευση για τη στάση της στο θέμα των Τεμπών.

«Ενώθηκε η αντιπολίτευση. Τώρα πια δεν έχεις το ίδιο πολιτικό περιβάλλον. Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκο Ανδρουλάκη στο ίδιο μαγαζί. Ψωνίζεις Ανδρουλάκη, αγοράζεις Κωνσταντοπούλου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε στη Βουλή και έγινε ότι πιο χυδαίο πολιτικά υπάρχει. Τώρα ζούμε ΠΑΣΟΚ με Νέα Αριστερά και Ζωή Κωνσταντοπούλου», πρόσθεσε,ενώ, υποστήριξε ότι η υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στην πρόταση δυσπιστίας, αποτελεί «έμμεση παραδοχή του κόμματος ότι προηγείται το ΠΑΣΟΚ», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο της Αθήνας και τη δήλωση “γκλοπ μπάτσου” του Χάρη Δούκα την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Γεωργιάδης έθεσε το ερώτημα «με την αποχή σας, την αδιαφορία, τα μηνύματα που θέλατε να στείλετε, χαίρεστε που τα Εξάρχεια κάνουν κουμάντο στον Δήμο της Αθήνας;», και υποστήριξε ότι« ο Δήμος Αθηναίων έχει καταληφθεί από την άκρα αριστερά».

«Επειδή είναι ευπρεπής, συμπαθής και μετριοπαθής στην όψη, κορόιδεψε τον κόσμο. Ο κόσμος δεν κινητοποιήθηκε να βγάλει ξανά τον Μπακογιάννη και τώρα η Αθήνα θα έχει 5 χρόνια δήμαρχο την άκρα αριστερά», πρόσθεσε.

Με αφορμή τις αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «ο κ. Κασσελάκης, τον σεβασμό που του έχει δείξει η κυβέρνηση, τον καταπάτησε. Εξευτέλισε τις Ένοπλες Δυνάμεις».