Ο λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα» στον Twitter απάντησε στον Πάνο Σκουρλέτη και στις πληροφορίες ότι μεταβαίνει στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρικού Εγκλήματος για τα τρολ του Διαδικτύου. «Να το πράξετε κ. Σκουρλέτη», ήταν η απάντηση.

«Να φροντίσετε να φέρετε όμως και τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη, ακόμη και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα», συνέχισε η ίδια ανάρτηση.

«Ελπίζω να προσκομίσετε και τις αποδείξεις των “πληρωμών” μου από το κόμμα όπως έχετε υπαινιχθεί», κατέληξε.

Σήμερα έγινε γνωστό πως ο κ. Σκουρλέτης μεταβαίνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να καταθέσει όσα στοιχεία έχει ώστε να ταυτοποιηθούν τα τρολς του διαδικτύου που επιτίθενται εναντίον του και να ακολουθήσουν οι υπεύθυνοι τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται πως πριν από μερικές μέρες, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό». «Άλλοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό, όχι εγώ, πρόκειται για παρακέντρα γύρω από τον Τσίπρα για να μας αποδομήσουν», τόνιζε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Τσιόδρας: Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τώρα δαγκώνουν και τους ίδιους, έχει να πει κάτι το επίσημο κόμμα;

Εν τω μεταξύ, σε ανάρτησή του ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας σημειώνει αναφορικά με την υπόθεση πως το «τέρας» με τα διάφορα τρολ τα οποία στο παρελθόν «έριχνε δηλητήριο σε εμάς με ύβρεις και συκοφαντίες», τώρα «δαγκώνει και τους ίδιους».

«Ωρα να βγουν οι κουκούλες και να πέσουν οι μάσκες. Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ έχει να πει κάτι;» ερωτά ο Δημήτρης Τσιόδρας.