Στο πλατό της πολιτικής εκπομπής του Alpha για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 φιλοξενήθηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία και η Ράνια Θρασκιά η οποία εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Η συζήτηση γρήγορα έφτασε στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε κατά πόσο η αλλαγή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επηρέασε τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε ένα στέρεο αποτέλεσμα για να σχολιάσω. Εάν ο κ. Χαρδαλιάς πράγματι εκλεγεί σήμερα Περιφερειάρχης Αττικής, θα έχουμε μεγάλο πολιτικό συμπέρασμα της ημέρας. Μην ξεχνάμε ότι η Αττική είναι περίπου το 45% των ψηφοφόρων της χώρας. Σε αυτή τη μικρή ενσωμάτωση που βλέπουμε, τα αποτελέσματα είναι καλά για τη Νέα Δημοκρατία. Περιμένω να δω τα τελικά» ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Όσοι έχουν εντυπωσιαστεί από τον Στέφανο Κασσελάκη και θέλουν να τον στηρίξουν σήμερα είχαν την ευκαιρία να τον ψηφίσουν. Προφανώς είχαν την ευκαιρία. Αν δεν έχει καταφέρει κάτι εντυπωσιακό, πάει να πει ότι πέραν του θορύβου και των Media, από τηγανίτα τίποτα, να το πούμε απλά».

Τα λεγόμενα του Άδωνι Γεωργιάδη ενόχλησαν την Ράνια Θρασκιά η οποία πήρε το λόγο και ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι αποτελεί crash test η συγκεκριμένη…. Κάποια στιγμή στην εσωκομματική διαδικασία εξέφρασα την στήριξή μου στον κ. Κασσελάκη. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν είναι η στιγμή, το είχα πει και προεκλογικά, ότι δεν προλαβαίνει κανείς την αναδιάρθρωση που χρειάζεται να γίνει και γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αποτελούσε crash test αυτές οι εκλογές παρά οι ευρωεκλογές του Ιουνίου».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τότε πρόσθεσε πως: «Ο κ. Κασσελάκης έχει γίνει τρεντ στα social media… Όπου πάει τον ακολουθούν 50 κάμερες. Αυτό δεν θα συνεχιστεί για ένα χρόνο. Αυτό θα τελειώσει κάποια στιγμή. Όλα κάνουν τον κύκλο της. Αυτή την στιγμή είναι πάνω στο κύμα μιας πολύ μεγάλης θετικής δημοσιότητας».

Η Ράνια Θρασκιά υπερασπίστηκε την άποψή της λέγοντας πως: «Είναι αποπροσανατολιστικό από την τοπική αυτοδιοίκηση να την συγκρίνουμε…».