Ανέμελες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης σας υπόσχεται το ξενοδοχείο Belle Helene, που βρίσκεται μέσα σε έναν υπέροχο ελαιώνα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Γυθείου. Ο μικρός αυτός επίγειος παράδεισος, είναι ιδανικός για χαλαρωτικές διακοπές, όλο το χρόνο.

Μόλις 10 χλμ. από την πόλη του Γυθείου, σε ένα μαγευτικό μανιάτικο κόλπο και με συντροφιά την πλούσια βλάστηση και τη θαλασσινή αύρα, το Belle Helene απλώνεται σε μια έκταση 25 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα, όπου συνδυάζονται η φυσική ομορφιά του βουνού, η θαλασσινή αύρα του μανιάτικου κόλπου και η κοσμοπολίτικη διάθεση της πισίνας.

Το Hotel Belle Helene διαθέτει τρεις ορόφους οι οποίοι αποτελούνται από 98 δωμάτια (standard, superior, family και σουίτες) όλα με θέα στη θάλασσα.

Τα τέσσερα διαφορετικά στυλ διακόσμησης των superior δωματίων, σας επιτρέπουν να επιλέξετε τον προσωπικό σας «επίγειο παράδεισο», σύγχρονων ανέσεων ενώ ο χώρος του lobby σας μεταφέρει σε ένα περιβάλλον… θαλάσσιων ερευνών, μέσα από το στυλ nautica, που κυριαρχεί.

Απόλυτα προσαρμοσμένα στα θαλασσινά χρώματα που περιβάλλουν το ξενοδοχείο, το εστιατόριο Vathy Bleu, το bar Ciel και η πισίνα δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για αξέχαστες αποδράσεις με συντροφιά τη μαγευτική θέα προς τον ορίζοντα του Λακωνικού Κόλπου.

Το ξενοδοχείο Belle Helene, χάρη στην τοποθεσία του, αποτελεί το κατάλληλο ορμητήριο για αποδράσεις στη φυσική ομορφιά του μανιάτικου τοπίου. Εξερευνήστε το Γύθειο, το Λιμένι, τον Κότρωνας, την Αρεόπολη, το Ακρωτήρι Ταίναρο, το Μυστρά και τη Μονεμβάσια.

Η προσφορά έχει κλείσει


Μόλις 10 χλμ. από την πόλη του Γυθείου, σε ένα μαγευτικό μανιάτικο κόλπο



Συνδυάζει τη φυσική ομορφιά του βουνού και τη θαλασσινή αύρα

Ο μικρός αυτός επίγειος παράδεισος, είναι ιδανικός για χαλαρωτικές διακοπές, όλο το χρόνο

Ο χώρος του lobby σας μεταφέρει σε ένα περιβάλλον… θαλάσσιων ερευνών

Απόλυτες στιγμές χαλάρωσης  με συντροφιά τη μαγευτική θέα προς τον ορίζοντα του Λακωνικού Κόλπου



Το εστιατόριο Vathy Bleu και το bar Ciel δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για αξέχαστες αποδράσεις

Τα τέσσερα διαφορετικά στυλ διακόσμησης των superior δωματίων, σας επιτρέπουν να επιλέξετε τον προσωπικό σας «επίγειο παράδεισο»

Το Hotel Belle Helene διαθέτει τρεις ορόφους οι οποίοι αποτελούνται από 98 δωμάτια όλα με θέα στη θάλασσα




ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ:NBBELL1205