Τη συγχώρεση των φιλάθλων για την κακή εμφάνιση της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 ζητά ο Σαμίρ Νασρί. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως η ομάδα θα προσπαθήσει πολύ για να ξανακερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του κόσμου της.

«Οι φίλαθλοι της ομάδας δεν μας έχουν συγχωρέσει ακόμα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτό. Στη Γαλλία η εικόνα που παρουσίαζε η εθνική ήταν πολύ άσχημη και τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούμε πολύ για να την αλλάξουμε. Μην ξεχνάμε πως εδώ και 23 παιχνίδια είμαστε αήττητοι», δήλωσε ο επιθετικός μέσος των «πολιτών» για να προσθέσει:

«Προσπαθούμε να δείξουμε σε όλους κάτι διαφορετικό. Θέλουμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε απλώς κάποιοι παίκτες με τεράστιο εγωισμό και μεγάλα κεφάλια. Καταλαβαίνουμε τους οπαδούς και θέλουμε να τους δώσουμε την ευχαρίστηση και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για αυτούς».

Ο Νασρί παραδέχεται πως η κατάκτηση του Euro 2012 είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα και ελπίζει πως οι «τρικολόρ» θα χτίσουν κάποιες σταθερές βάσεις, στις οποίες θα στηρίξουν την ομάδα που θα αντιπροσωπεύσει τους Γάλλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014.

«Πλέον φτάνουμε στην ηλικία των 24 και των 25 και έχει έρθει η ώρα να κάνουμε κάτι σημαντικό. Το να κερδίσουμε το Euro είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα είναι έτοιμη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας», ήταν τα λόγια του 24χρονου Γάλλου, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε μεγάλες διοργανώσεις όπως το Euro. Εμείς στα δύο πρώτα παιχνίδια παίξαμε καλά και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Πηγή: sport-fm.gr