Την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο του Euro θέτει ως στόχο της εθνικής Γαλλίας ο Φρανκ Ριμπερί.

Ο γάλλος μεσοεπιθετικός είναι πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία των «τρικολόρ» στη διοργάνωση και θέλει νίκη επί της Σουηδίας την τελευταία αγωνιστική, για να τερματίσουν πρώτοι.

«Θέλουμε να κερδίσουμε τη Σουηδία στο Κίεβο για να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη νίκη και την εμφάνιση μας κόντρα στην Ουκρανία».

«Ο όμιλος εξελίσσεται πολύ καλά για εμάς, απολαμβάνουμε τα παιχνίδια και έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα μέχρι στιγμής. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και τον τελευταίο αγώνα για να βελτιωθεί και άλλο η ψυχολογία μας αλλά και για τη γενικότερη πορεία μας στο τουρνουά», υποστήριξε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ριμπερί ακόμη αναφέρθηκε και στη σημασία της προετοιμασίας της Γαλλίας και τα φιλικά τα οποία έδωσε πριν το Euro:

«Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά πριν το τουρνουά, για αυτό και παρουσιαζόμαστε τώρα στην κατάλληλη κατάσταση. Τα τρία φιλικά που δώσαμε στη Γαλλία μας βοήθησαν να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να έρθουμε πιο κοντά στους φιλάθλους μας».

Η γαλλική ομάδα μετά από δύο αγώνες στον τέταρτο όμιλο έχει τέσσερις βαθμούς και θέλει να κερδίσει τη Σουηδία, ώστε να σφραγίσει το εισιτήριο της για τα προημιτελικά.

Πηγή: sport-fm.gr