Η προεκλογική εκστρατεία των Οικολόγων Πράσινων (ΟΠ) κορυφώνεται αύριο το μεσημέρι στις 13:00 στα Νεόκτιστα του Περάματος, μιας από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Β’ Πειραιά, όπου τα πολιτικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα «δίνουν μια πανοραμική εικόνα της υποβάθμισης και της παρακμής που πρέπει να αλλάξει».

Με μία συνέντευξη Tύπου οι δύο επικεφαλής των ΟΠ, της εκλογικής εκστρατείας Ιωάννα Κοντούλη και του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιάννης Παρασκευόπουλος, θα επισημάνουν ότι με το πρόγραμμα που προτείνουν και τη συμβολική παρουσία τους εκεί, «θα βρίσκονται πάντοτε, εκεί όπου υπάρχει άνθρωπος που υποφέρει και περιβάλλον που καταστρέφεται».

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, δήλωσε η Ιω. Κοντούλη στο ΑΜΠΕ, «επιμένουμε να σηκώνουμε το χαλί για να φαίνονται τα πραγματικά προβλήματα, που δημιούργησαν οι κρατούσες πολιτικές, οι οποίες θεωρούσαν τους ανθρώπους και το περιβάλλον ως εμπόδια στο κερδοσκοπικό μοντέλο ανάπτυξης».

Επιλέγοντας το Πέραμα, πρόσθεσε, «επιλέγουμε μία περιοχή όπου άνθρωποι και περιβάλλον άρρηκτα δεμένοι, αποτυπώνουν σήμερα το μεγάλο λάθος που δεν πρέπει να συνεχιστεί και βάζουν όλο τον πολιτικό κόσμο προ των ευθυνών μας, ώστε η επόμενη μέρα των εκλογών να έχει σχέδιο και πολιτική λύση για την άμεση ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων και στρατηγικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας στον αντίποδα των μέχρι σήμερα κακών πεπραγμένων».