Στο στάδιο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα την πρώτη μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλος με φιλοδοξία να κάνει μια επίδειξη ισχύος και συσπείρωσης του κόμματος του.

Άλλωστε αμέσως μετά ο Ευάγ.Βενιζέλος ξεκινά τις προεκλογικές περιοδείες με πρώτο σταθμό αύριο, την Κρήτη. Ακολουθεί το Σάββατο ομιλία στην Λαμία και την Κυριακή περιοδεία στην Κοζάνη και την Ήπειρο.

Για την τελευταία εβδομάδα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αφήνει την «δύσκολη» Πελοπόννησο και την ακόμα δυσκολότερη Αττική.

Η τακτική του κ. Βενιζέλου έχει σαφώς διαφοροποιηθεί τις τελευταίες ημέρες καθώς διόλου δεν απέδωσε σε επίπεδο συσπείρωσης το μέτωπο με την ΝΔ.

Όπως είναι φανερό και από τις δημοσκοπήσεις οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τα μέτωπα αλλά από τις προτάσεις εξόδου από την κρίση και εκεί θα δοθεί η μεγάλη μάχη.

Ο Ευαγ. Βενιζέλος πάντως φρόντισε να πάρει αποστάσεις από την κυβέρνηση Παπανδρέου στοχεύοντας στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ή αδρανούν ή έχουν ήδη μετακινηθεί σε άλλα κόμματα.

Έτσι στην τελευταία του συνέντευξη έσπευσε να «αποκαλύψει» ότι είχε διαφωνήσει με την προσφυγή στο ΔΝΤ την κορυφαία επιλογή της κυβέρνησης Παπανδρέου.