Ένα υβρίδιο μοτοσικλέτας, ποδηλάτου και οργάνου γυμναστικής ήθελε να φτιάξει η Xmera που να φέρει την επανάσταση στον χώρο, λειτουργώντας με αισθητήρες στο σώμα!

Και τα κατάφερε, καθώς ο στόχος στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Indiegogo καλύφθηκε και με το παραπάνω, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα.

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με υποβοήθηση από τα πεντάλ που μετατρέπει την καθημερινή μετακίνηση σε γυμναστική είναι ουσιαστικά, αν και αυτό δεν είναι όλο.

Για το Bionic Bike επιστρατεύει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων, αλλάζοντας τα επίπεδα της υποβοήθησης με βάση τον ρυθμό των καρδιακών χτύπων του αναβάτη!

Μέσω μιας εφαρμογής που τρέχει και σε Android και σε συσκευές iOS, επιλέγεις τον βαθμό δυσκολίας της γυμναστικής και τον καρδιακό παλμό που θες να διατηρήσεις και το μοτοποδήλατο αλλάζει αυτομάτως τη λειτουργία του κάθε φορά, παρακολουθώντας τον τρόπο που δουλεύει η καρδιά (μέσα από ένα βραχιολάκι) και αυξομειώνοντας τον βαθμό αντίστασης στα πεντάλ.

Διαθέσιμο σε δύο βασικές εκδόσεις (και αρκετές ακόμα premium), μια ρετρό των 250 watt με μέγιστη ταχύτητα στα 25 χλμ/ώρα και αυτονομία 60 χιλιομέτρων, και μια μεγαλύτερη 750 watt στα 33 χλμ/ώρα και τα 80 χιλιόμετρα αυτονομία, η Xmera το προσφέρει ήδη με 50% έκπτωση.

Πριν κυκλοφορήσει στην αγορά δηλαδή, γι’ αυτό και η προνομιακή τιμή…