Ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς Ευρωεκλογές, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και ως εκ τούτου, αποχωρεί από την θέση του στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Ο σταθμός προχώρησε σε αναδιαμόρφωση της ενημερωτικής του ζώνης τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε εβδομάδα από τις 05:30 το πρωί, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, θα βρίσκονται εναλλάξ, έως το καλοκαίρι, στο στούντιο του ΣΚΑΪ, για τη δική τους «Καλημέρα». Με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις αλλά και απαντήσεις σε όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Στην ατζέντα της εκπομπής, τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε και οι εξελίξεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και ειδικούς.

Στις 9:40 η σκυτάλη της ενημέρωσης περνάει στους «Δεκατιανούς» Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη με ειδήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας, απευθείας συνδέσεις και ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον όλο τον κόσμο!