Ο Λοΐζος διασώζεται από την επίθεση εναντίον του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τρομοκρατημένος απ’ ό,τι του συνέβη αποφασίζει να αποδεχτεί τη σχέση του με τον Τόμι. Την ίδια ώρα, η υγεία του Δημητρού βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, χάρη στη φροντίδα της Μαίρης. Ο παπα-Νικόλας, από την άλλη, μην μπορώντας να αντέξει το βάρος της εξομολόγησης του Γράντου, αποφασίζει να παραδοθεί ο ίδιος.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 15 έως και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, στις 22:45 αναμένονται συγκλονιστικές.

Η παραλία: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ώρα 22:45 – Επεισόδιο 125: Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες δυνάμεις του χωριού κλιμακώνεται, καθώς η Ελένη με τον Λοΐζο έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση με τη Μαρία και το κοινόβιο των χίπηδων. Αντίστοιχα, κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στην Τες, τον Γράντο και την Κερασία, αναφορικά με την επιθυμία της τελευταίας να υιοθετήσει και να μεγαλώσει το παιδί της Τες. Παράλληλα, η υγεία του Δημητρού βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, έπειτα από την εποπτεία και τη θεραπεία της Μαίρης. Ο Λοΐζος βρίσκεται στο στόχαστρο μιας δολοφονικής απόπειρας εναντίον του, με την αποστολή μιας βόμβας στο κατώφλι της πόρτας του.

Τρίτη 16 Απριλίου 2024, ώρα 22:45 – Επεισόδιο 126: Ο Λοΐζος διασώζεται από την επίθεση εναντίον του και καταβεβλημένος, στο νοσοκομείο, δέχεται την επίσκεψη των δύο πιο κοντινών του ανθρώπων, της Ελένης και του Τόμι. Οι υποψίες, σχετικά με το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του κοινοτάρχη, βαραίνουν τον Διονύση. Ταυτόχρονα, ο παπα-Νικόλας, μην μπορώντας να αντέξει το βάρος της εξομολόγησης του Γράντου σχετικά με τον φόνο της Ρηνιώς, αποφασίζει να παραδοθεί ο ίδιος. Το ίδιο βράδυ, ο Νικήτας εξαφανίζεται.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, ώρα 22:45 – Επεισόδιο 127: Η εξαφάνιση του Νικήτα έχει αναστατώσει όλο το χωριό, καθώς όλοι τον αναζητούν απεγνωσμένα. Τελικά, ο πιτσιρικάς σώζει την κατάσταση, εντοπίζοντας τον Νικήτα με απώλεια συνείδησης στο σπίτι της χήρας και τον διασώζει. Η ένταση που ξεσπάει ανάμεσα στον Διονύση και τη Σιλβάνα, εξαιτίας του ειδυλλίου του πρώτου με την έμπορο αρχαιοτήτων Αλίκη, δημιουργεί, για πρώτη φορά, στη Σιλβάνα την επιθυμία να προδώσει τον Διονύση στον Καραχάλιο.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, ώρα 22:45 – Επεισόδιο 128: Ο Λοΐζος, τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του, αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος, αγκαλιάζοντας απόλυτα την σχέση του με τον Τόμι. Ως αποτέλεσμα, ζητάει από τον Καραχάλιο να συντάξει εκ μέρους του την επιστολή παραίτησής του από το πολιτικό αξίωμα του κοινοτάρχη της περιοχής. Σ’ αυτή την απόφαση του Λοΐζου, η Ελένη βρίσκεται εκ διαμέτρου αντίθετη και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Στον απόηχο των τελευταίων ημερών, μια απρόσμενη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στον Σήφη και τη Λόρα.

Φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: