Αντίστροφα μετρούν οι τηλεθεατές για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς Maestro καθώς η ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί είναι η 16η Μαΐου ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Η δεύτερη σεζόν θα απoτελείται από 6 επεισόδια, ενώ η σειρά «Maestro» αναμένεται να ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν η οποία θα αποτελείται από 4 επεισόδια. Η τρίτη σεζόν της σειράς αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το Mega και το Netflix.

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής του Maestro, Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς.

Μάλιστα, αποκάλυψε και τα δύο πρόσωπα τα οποία θα εισβάλλουν στην σειρά, με τον έναν να πρωταγωνιστεί στην σειρά «Προξενιό της Ιουλίας».

Ο λόγος για τον ηθοποιό Δημήτρη Γεωργιάδη που υποδύεται τον δικηγόρο, Δημητρό Ατζαλίνα.

«Day 77?..Or Day1?..Σα να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα ξεκινήσαμε πάλι γύρισμα για το τρίτο και τελευταίο μέρος του Maestro (in Blue).. Αυτή τη φορά με ένα νέο έξτρα μέλος στο cast μας αλλά και τον @dimitris.georgiadis.gr στο Ωδείο Αθηνών», γράφει στην ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.