Στις παραλίες έχουν σπεύσει αυτές τις μέρες οι περισσότεροι άνθρωποι, καθώς οι θερμοκρασίες που επικρατούν στην Ελλάδα είναι απελπιστικές. Όσοι βρέθηκαν σήμερα στην παραλία Βαρέα Μεγάρων, απόλαυσαν τη δροσερή θάλασσα αλλά και τις φοβερές ατάκες του ρεπόρτερ Γιώργου Τσελίκα, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για ρεπορτάζ.

Για την εκπομπή «Δεκατιανοί» με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη, ο Γιώργος Τσελίκας βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από την παραλία στη Βαρέα Μεγάρων και συνομίλησε με διάφορους λουόμενους. Το εάν ο ίδιος βούτηξε στην όμορφη θάλασσα μετά το ρεπορτάζ του ή όχι παραμένει μυστήριο, πάντως τα πλάνα ήταν διασκεδαστικά.

«Είμαστε στη Βαρέα Μεγάρων με τον εικονολήπτη τον Γιάννη Κούβαρη. Έχει 38 βαθμούς αυτή τη στιγμή. Πείτε μας λίγο πώς δροσίζεστε. Κάτσατε πολύ στον ήλιο όμως, βάλτε λαδάκι», είπε ο ρεπόρτερ σε μια κοπέλα που έκανε ηλιοθεραπεία.

«Εσείς έχετε πάρει χρωματάκι, κοκκινίσατε. Βάλε, βάλε μανούλα μου», είπε σε δύο κυρίες και άρχισε να τις ψεκάζει με λάδι μαυρίσματος. Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να βάλει λίγο και σε έναν κύριο, ο οποίος είχε βγει μόλις από τη θάλασσα.

«Πολλή ώρα μέσα, στην ξαπλώστρα 5 λεπτά» ήταν το σημερινό μότο του Γιώργου Τσελίκα.

Το ρεπορτάζ του ξεκινά στο 03.26: