Στην προτελευταία εβδομάδα μπαίνει προσεχώς το Survivor All Star με τους πέντε φιναλίστ να καλούνται να βαδίσουν, όσο το δυνατόν πιο μονιασμένη, στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Έως τότε, όμως, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας θα κληθούν να διαχειριστούν στο επόμενο επεισόδιο την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Φεύγοντας η δυναμική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης από τον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να προδώσουν την ανακούφιση τους. Έτσι λοιπόν, όπως βλέπουμε στο νέο τρέιλερ για το Survivor All Star, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραδέχεται στην κάμερα πως αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος τους εξηγώντας και τους λόγους.

«Βλέπαμε συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά από την κάμερα. Οπότε αυτός ήταν ο στόχος μας! Να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι κι έγινε» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας και σύντροφος του Σάκη Κατσούλη. Με τη σειρά της, η Στέλλα Ανδρεάδου δηλώνει στην κάμερα για την πρώην παίκτρια του Survivor All Star τα εξής. «Μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση που είπε ότι κάποιοι, που βρίσκονται εδώ μέσα, βρίσκονται για χάρη αλλονών. Πότε, Σταυρούλα, μας κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση;».