Λίγο πριν πει «καλό καλοκαίρι» στους τηλεθεατές και πατήσει το κουμπί της… παύσης στην καθημερινή τηλεοπτική του παρουσία, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πει δημόσια «ευχαριστώ» στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής, έχει αποφασίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να ξεκουραστεί και να «κατεβάσει» ρυθμούς.

Σήμερα, Τετάρτη (28/06), στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πει δυο λόγια για τον ΣΚΑΪ.

«Θα ξεκινήσω από την καναλάρα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, το οφείλω, γιατί αυτά τα 4 χρόνια μου φάνηκαν… 104, γιατί ήμασταν κάθε μέρα εδώ. Να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί πέρασα πολύ ωραία, έχω κάνει κάποιες βόλτες στα κανάλια, είναι μεγάλη αλήθεια. Να τους ευχαριστήσω όλους, έναν έναν προσωπικά, που μας άφησαν να κάνουμε αυτό που θέλαμε χωρίς να μας βάζουν εμπόδια. Δεν είναι αυτονόητο, γι’ αυτό το λέω. Τους εύχομαι να είναι καλά, να πάνε όλα τα προγράμματα εξαιρετικά του χρόνου», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής επεσήμανε: «Να τους ευχαριστήσω όλους, έναν έναν προσωπικά, που μας άφησαν να κάνουμε αυτό που θέλαμε χωρίς να μας βάζουν εμπόδια. Δεν είναι αυτονόητο, γι’ αυτό το λέω. Τους εύχομαι να είναι καλά, να πάνε όλα τα προγράμματα εξαιρετικά του χρόνου».