«Φέτος είναι όλοι κερδισμένοι για κάποιον λόγο» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης (13/06) στον «αέρα» της εκπομπής της «Super Κατερίνα» σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, η KatKen ανέφερε: «Φέτος είναι όλοι κερδισμένοι για κάποιον λόγο, το λέω καλοπροαίρετα. Τι εννοώ… τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά, πόσο άχρηστη είμαι. Όλους μας… Ξαφνικά βλέπω εκπομπές φέτος που είναι στο 6-7% και παντού λένε: πήγε εξαιρετικά, τα κατάφερε. Δεν ξέρω, ίσως κάποιους τούς αγαπάνε πιο πολύ οι δημοσιογράφοι… Αν εγώ κάνω μονοψήφια, θα πέσουν να με φάνε».

Στην συνέχεια ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε από την πλευρά του: «Εγώ παρακολουθώ κάποια πράγματα στα sites και πιστεύω ότι βλέπω άλλη τηλεόραση. Πλέον έχω κάνει λίστα, λέω: γράφει στο τάδε site ο Κωνσταντινίδης, τον παρακολουθώ όλη τη σεζόν και είμαι σίγουρος ποια είναι η κολλητή του του μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο, του στέλνει τούρτες, δεν ξέρω τι γίνεται».

«Αν κάνω μεταγραφή και πάρω τα περισσότερα χρήματα στην πιάτσα – υποθετικά μιλάω – και κάνω μία εκπομπή που δυσκολεύομαι να πιάσω το 6-7%, υπάρχουν δύο τρόποι… ή να βγω και να πω ευθαρσώς ότι απέτυχα ή να αρχίσω να το κουκουλώνω όσο κουκουλώνεται. Ζούμε την εποχή του απίστευτου κουκουλώματος. Όλοι είμαστε πρώτοι», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.