Με νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο επανήλθε στους τηλεοπτικούς δέκτες η εκπομπή «MitsiVAR» με τον Γιώργο Μητσικώστα, τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Μάκη Ρηγάτο, μέσα από τη συχνότητα του «Action 24» και φυσικά σχολιάστηκαν οι εκλογές.

Σ’ ένα από τα σκετσάκια της σατιρικής εκπομπής, ο Γιώργος Μητσικώστας υποδύεται τον Αλέξη Τσίπρα που στέλνει μήνυμα προς τους ψηφοφόρους μέσω TikTok. Ωστόσο, όσο ξεδιπλώνεται η… πλοκή τόσο τα λόγια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται ένα μήνυμα από το… παρελθόν προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί τον επικό λόγο του Βασίλη Λεβέντη, όταν ο ηγέτης Ένωσης Κεντρώων έκανε ακόμη εκπομπή στο Κανάλι 67.

«Τί έγινε μπρo; Μας μαύρισες την 21η Μαΐου; Δεν πειράζει. Εμείς κάναμε την σκληρή αυτοκρίτική μας και σε συγχωρούμε για τα λάθη και τις μ@@@ς σου που έφεραν την ήττα μας. Σε συγχωρούμε που σα μουλάρι ξεκαπίστρωτο, πήγες και την έριξες στον Κούλη για να σε γλεντάει γι’ άλλα τέσσερα χρόνια», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Φασισμός. Προδοσία. Όλη η μούργα και τα καθιζήματα ψήφισαν Μητσοτάκη κι Ανδρουλάκη. Αισχροί κι οι δύο κυρίες και κύριοι. Πλαστογραφούσαν τα γκάλοπ, μηδέν άνοδος Τσίπρας. Μηδέν οι ώρες τους. Κάποια ζώα δεν με πιστεύανε, τώρα ευτυχώς θα με πιστέψουν και τα ζώα. Να παν’ στο δι@@@, όλοι τους. Όλοι τους».