Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο» είδαμε πως: Η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα της Αυξεντίας και να της αποσπάσει πληροφορίες για τον Διακοσάββα. Η Φιλαρέτη ζορίζεται από τις απαντήσεις που της ζητάει ο Μητροπολίτης. Ο Θέμης υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει πράγματα για τη Θάλεια. Ο Βίκος έχει αποφασίσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνον και την Αλεξία.

Στα χέρια της Αλεξίας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει τον Βίκο με την εξαφάνιση της Κύρας. Πλησιάζει η ώρα που ο Λευτέρης επιβεβαιώνει τις υποψίες του για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο» οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές αφού η αλήθεια βγαίνει στο φως…

Συγκεκριμένα απόψε στις 22:50 στο Mega θα δούμε πως: Η Φιλαρέτη παραπλανεί την Κασσιανή με τη βοήθεια του Μανόλη για να μεταφέρει τα οστά του Διακοσάββα στο δάσος. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας για το πώς θα πουν στην Ελισάβετ την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της. Η Αλεξία συνειδητοποιεί ότι ο Βίκος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Κύρας και αποφασίζει να συναντήσει τον Παράσχο για να μάθει πληροφορίες.

Ο Θέμης εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι η Θάλεια είναι αστυνομικός και «άνθρωπος» του Βίκου στο μαγαζί. Απαιτεί από εκείνη να του πει τα πάντα για τις προθέσεις του Βίκου. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν του ανακοινώσει η Τασούλα την πρόθεση της να τον ακολουθήσει μακριά από το χωριό; Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος στη σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο; Ο Πέτρος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην εξαφάνιση της Κύρας.