Έφυγε χθες Πέμπτη από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας, Στηβ Κακέτσης. Για την απώλεια του επιχειρηματία μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς συγκινημένος μέσα από το Πρωινό.

«Όταν φεύγει ένας άνθρωπος νεότατος σε ηλικία 73 ετών στενοχωριέσαι. Στενοχωριέμαι γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή μου» ανέφερε αρχικά ο κ. Λιάγκας και στη συνέχεια μίλησε για την γνωριμία τους.

Στη συνέχεια μίλησε για τις γυναίκες της ζωή του. «Έχω περάσει διακοπές, μέρες και νύχτες να μου μιλά ο Στηβ για την αγάπη του για την Κατιάνα Μπαλανίκα, τον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου και τους έζησα πάρα πολύ και με την τελευταία σύντροφο της ζωής του, την Άννα. Αυτές ήταν οι τρεις γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή του. Η μεγάλη του αγάπη, η Κατιάνα Μπαλανίκα, ο τρελός του έρωτας η Άντζελα Δημητρίου και η Αννίτα, που τον συντρόφευσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, ο Στηβ Κακέτσης έμεινε μόνος τα τελευταία χρόνια της ζωής του και μάλιστα ήταν χρεωμένος. «Τον εγκατέλειψαν οι άνθρωποι, που ήταν δίπλα του στα δυνατά του με αποτέλεσμα να πουλήσει ένα σκάφος που το είχε πάρει 1 εκατ. και το πούλησε 200 – 300 χιλιάρικα. Το σκότωσε για να ξεχρεώσει. Πούλησε και το σπίτι του στον Άλιμο, ένα τριώροφο για να μείνει σε ένα πολύ μικρότερο σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τον φίλο του.

Η κηδεία μάλλον θα γίνει τη Δευτέρα είπε ο παρουσιαστής.

Τέλος, με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή αποκάλυψε πώς ο Στήβ Κακέτσης βοήθησε τον γνωστό παρουσιαστή στην καριέρα του. «Εγώ δούλευα στο ALTER του Γιαννίκου και πήγα στον ALPHA μετά από κάλεσμα του Μαλέλη. Συνάντησε τον Κακέτση στον σταθμό, όταν θα έκανε εκπομπή δοκιμαστική και τον ρώτησε αν μπορεί να τον βοηθήσει γιατί δεν είχε καλεσμένο. Ο Στηβ Κακέτσης δέχτηκε και η εκπομπή έκανε 40%» είπε ο παρουσιαστής.