Σε ηλικία 73 ετών πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η υγεία του επιχειρηματία που είχε συνδέσει το όνομά του με τη νυχτερινή ζωή της χώρας, είχε επιδεινωθεί σοβαρά έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε επί σειρά ετών παντρεμένος με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία είχε αποκτήσει και ένα γιο προτού αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μια από τις πιο γνωστές σχέσεις του Στηβ Κακέτση ήταν με την Άντζελα Δημητρίου.

Όσα είχε πει η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση

Η Κατιάνα Μπαλανίκα πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλεος» του Mega και μίλησε για τον θυελλώδη έρωτα που έζησε στο πλευρό του Στηβ Κακέτση.

«Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν μου έστειλε μία φίλη κοινή να μου πει ότι θέλει να με γνωρίσει. “Α, αυτός που πάει στα μπουζούκια και σπάει;” είπα και δεν ήθελα να τον γνωρίσω. Ένα βράδυ είμαστε στην Μαρινέλλα με τον Γιώργο, τον Ηλία και κάποιος περνάει και μου αφήνει λουλούδια. Ο Ηλίας μου είπε ότι είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο που δεν σκορπάει τα λεφτά του μπαμπά του.

Τη δεύτερη φορά βλέπω στην κολόνα έναν καλλονό, Αλεν Ντελόν. Τον φώναξα και κάθισε δίπλα μου. Άρχισε να μου λέει για τη δουλειά του, ότι με είδε και μου άρεσε η πλάτη μου. Προσφέρθηκε να με πάει σπίτι μου. Ήθελε να ανέβει πάνω και του είπα όχι γιατί είχε πιει. Τον ερωτεύτηκα» είχε πει στην εκπομπή.

Το «αντίο» της Όλγας Κιουρτσάκη

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη αποχαιρέτησε τον «μόνο αληθινό πατέρα που γνώρισε» όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτησή της στα social media.

«Έφυγε από την ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα!!!» έγραψε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου.