Στο late night talk show «Έλεος!» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια ήταν καλεσμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο επεισόδιο που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Mega τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/3).

Και η συζήτηση άρχισε με… παρασκήνιο καθώς πριν από την έναρξη του επίσημου γυρίσματος διηγήθηκε την ιστορία του πως χαστούκισε τον Ψινάκη – με τον οποίο «δένονται» με φιλία πολλών ετών – σε πρεμιέρα της και την συγκράτησε ο Σάκης Ρουβάς! Η αιτία ήταν πως είχε περάσει καιρός που είχαν να μιλήσουν στο τηλέφωνο.

Η συνεργασία με τον Γιώργο Μαρίνο

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης στάθηκαν ιδιαίτερα στην εποχή της συνεργασίας της Κατιάνας Μπαλανίκα με τον Γιώργο Μαρίνο.

«Ήμουν αγοροκόριτσο. Πετούσα πέτρες. Δεν ήξερα ότι είμαι σύμβολο του σεξ. Δεν καταλάβαινα ότι το έχω. Ήξερα ότι με γουστάρουν. Δεν ήταν κάτι που καταλάβαινα ότι το έχω. Δεν θεωρούσα τον εαυτό μου όμορφο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Περνάγαμε πολύ ωραία στις σκηνές στην Πλάκα, είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και είχε μια ποιότητα άλλη με τον Γιώργο Μαρίνο. Εκεί ξεκίνησε το δικό μου κομμάτι, με χίλια ζόρια με έβγαλε ο Γιώργος, γιατί έβγαινα και τραγούδαγα με πολύ μπάσα φωνή, «ο δρόμος είχε την δική του ιστορία» και ο Γιώργος άρχισε να με βοηθάει και να μου λέει «όχι σαν φαντάρος». Ώρες ολόκληρες, ξενύχτια μεγάλα για να βγει το θηλυκό γιατί δεν έβγαινε με τίποτα. Το πάλευε όμως γιατί ήταν σίγουρος ότι μπορούσα», ανέφερε.

«Έκανα ότι γδυνόμουν στα πλαίσια του σόου και κάποιος τόλμησε να μου βάλει μια γαρδένια στο φουστάνι. Έφαγε πολύ ξύλο. Γενικά δεν ήθελε τέτοια στο μαγαζί. Είχε διώξει και μια ολόκληρη παρέα επειδή μου έδωσε ένα λουλούδι», εκμυστηρεύτηκε.

«Ήταν ιδιαιτέρως τρυφερή η σχέση μας. Δεν έχουμε επαφή πια. Δεν με πονάει. Πιστεύω ότι όταν κάποιος αποφασίζει κάτι πρέπει να το σεβαστούμε» είπε.

Στη συνέχεια μίλησε και για την προσωπική της ζωή και τη «μάχη» με την κατάθλιψη. «Ναι, έχω κατάθλιψη, αλλά το πάλεψα με ειδικούς πολλούς, άλλαξα πολλούς, το έφτιαξα τώρα πια και το διακρίνω πια, ξέρω τι να κάνω», ανέφερε.

Η γνωριμία και ο γάμος με τον Στηβ Κακέτση

Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της είναι και ο Στηβ Κακέτσης με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. «Ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου, αλλά γενικώς ήθελα να φύγω.Τότε βρήκα τον Στηβ Κακέτση και πήγα στην Αμερική. Ο Στηβ ήταν εκεί. Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους», τόνισε και πρόσθεσε:

«Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν μου έστειλε μία φίλη κοινή να μου πει ότι θέλει να με γνωρίσει. “Α, αυτός που πάει στα μπουζούκια και σπάει;” είπα και δεν ήθελα να τον γνωρίσω. Ένα βράδυ είμαστε στην Μαρινέλλα με τον Γιώργο, τον Ηλία και κάποιος περνάει και μου αφήνει λουλούδια. Ο Ηλίας μου είπε ότι είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο που δεν σκορπάει τα λεφτά του μπαμπά του.

Τη δεύτερη φορά βλέπω στην κολόνα έναν… Αλεν Ντελόν. Τον φώναξα και κάθισε δίπλα μου. Άρχισε να μου λέει για τη δουλειά του, ότι με είδε και μου άρεσε η πλάτη μου. Προσφέρθηκε να με πάει σπίτι μου. Ήθελε να ανέβει πάνω και του είπα όχι γιατί είχε πιει. Τον ερωτεύτηκα», είπε.

Επίσης μίλησε για τους άνδρες και την απιστία. «Με ενοχλεί που μου λένε ψέματα οι άνθρωποι, τη δέχομαι την αλήθεια και σου δίνω και λύση. Είμαι έτοιμη να δεχτώ και την πιο ακραία αλήθεια και να σου πω “κάνε και τη δοκιμή σου” στις σχέσεις. “Δοκίμασέ το, να το ζήσεις και αφού το ζήσεις 6 μήνες εκεί όμως όχι κι εκεί κι εδώ, το συζητάμε. Οι άντρες δεν έχουν φαντασία. Μια γυναίκα όταν θέλει να απιστήσει τα έχει τακτοποιήσει όλα. Οι άντρες είναι χαζοί», δήλωσε.

«Με τον Ρήγα έγινε delete»

Ένα άλλο κεφάλαιο της συνέντευξης ήταν η συνεργασία της και η σχέση με τον σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό, Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο έκανε το «Ντόλτσε Βίτα», όπου «έγραψε ιστορία» ως Σάσα.

«Πέρασα πολύ καλά στο Ντόλτσε Βίτα, αλλά δεν έχω καμία σχέση με τη Σάσα. Δηλαδή κάναμε όλες τις αηδίες που κάναμε με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Η Σάσα έχει πει ατάκες που εκφράζουν τους φίλους μου όχι εμένα. Κάπως έτσι την είδα, πήρα ατάκες από τους φίλους μου, αγόρια και γκέι φίλους γιατί μόνο έτσι θα έβγαινε», είπε.

Όταν ακολούθησε μια σύντομη στιχομυθία ανάμεσα στην Αννίτα Πάνια και την Κατιάνα Μπαλανίκα, η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη πως δεν θέλει να έχει ξανά επαφές με τον Αλέξανδρο Ρήγα. «Έχετε “μανουριάσει” έτσι;», ρώτησε η Αννίτα Πάνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα να της απαντά: «Ναι». «Και με τον Ρήγα τι έγινε; Γιατί;», επανήλθε η παρουσιάστρια. «Ε, έγινε και τελείωσε η ιστορία. Έγινε delete», είπε η ηθοποιός που προηγουμένως, όμως, είπε πως ο σεβασμός πρέπει να είναι ουσιαστικός.

Στη συνέχεια εξήγησε πως «όταν κάνει delete σε κάτι δεν υπάρχει όπισθεν», ενώ «δεν βλέπει» αυτόν με τον οποίο έχει το πρόβλημα «ακόμη κι αν ζητήσει συγγνώμη».